29 / 04 / 2024

Kurttepe

Kurttepe

Çukurova Belediyesi, 3 ayrı ekiple Güzelyalı, Kurttepe, Belediye Evleri bölgesinde çalışmaları sürdürüyor İhale prosedürü yüzünden kısmi gecikme yaşayan Çukurova Belediyesi, asfalt seferberliği başlattı.

O ilde KDV'den muaf arsa satılacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi 10 bin metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çukurova Belediyesi, Adana Çukurova Kurttepe Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar..

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Adana Çukurova'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 300 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Çukurova Kurttepe'te 5 milyon 572 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan, ayrık yapı nizamlı 2,00 yoğunluklu konut alanlı arsa 5 milyon 572 bin TL bedelle satışa çıkıyor. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ocak'ta yapılacak.

Çukurova'da asfalt çalışmaları başladı!

Çukurova Belediyesi, 3 ayrı ekiple Güzelyalı, Kurttepe, Belediye Evleri bölgesinde çalışmaları sürdürüyor İhale prosedürü yüzünden kısmi gecikme yaşayan Çukurova Belediyesi, asfalt seferberliği başlattı.

Adana'daki Kültürel tesis alanı projesine neden itiraz edildi?

Adana Büyükşehir Belediyesi bu kez de metronun Kurttepe İstasyonu önündeki imarda park ve yeşil alan olarak tescillenmiş bin 337 metrekarelik parsele göz dikti.

Soner Çetin Kurttepe'ye park sözü verdi!

CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, Kurttepe'ye "park", üniversiteli öğrencilere de yurt yapma sözü verdi. Çetin, "Yeri hazır, parası tamam, bir tek kuruş belediyenin kasasından çıkmayacak" diye konuştu.

Adana'da icradan 719 bin 250 TL'ye satılık arsa!

Adana 3. Satış Memurluğu; Adana, çukurova, Kurttepe Mahallesi'ndeki 959 ,00 metrekarelik arsayı satıyor. Arsanın ihalesi 25 Nisan Pazartesi günü yapılacak...

Seyhan Belediyesi 3 arsa satıyor

Seyhan Belediye Başkanlığı Kurttepe ve Kireçocağı Mahalle'sinde bulunan 3 arsayı kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.

Kurttepe Haberi

Kurttepe

Güzelyalı, Belediye Evleri, Ruh Sağlığı Hastanesi arkasındaki üç bölgede yapılan asfalt ve onarım çalışmalarına Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de eşlik etti. A kalite asfalt yöre esnafı ve vatandaşlardan tam not alırken Başkan Çetin, "Çukurova'da bozuk yol bırakmayacağız. Karayolları standardında yol yapıyoruz" dedi. Asfalt dökülen yerlerde inceleme yapan Çetin'e vatandaşlar ve esnaftan yoğun ilgi vardı. Gecikmenin nedenini izah eden Başkan Çetin, "Parke yol sıkıntılara yol açtığı için asfaltı tercih ediyoruz. Hem vatandaş hem de araç sahipleri memnun" diye konuştu. Güzelyalı'daki ekiplerin çalışmalarını yönlendiren ve bir ara iş aracının başına da geçen Çetin'in yolu sık sık teşekkür etmek isteyen vatandaşlar tarafından kesildi. 


Sabah...