14 / 05 / 2024

Kuruköprü nerede

Kuruköprü nerede

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kuruköprü vatandaşları ile bir araya geldi. Başkan Palancıoğlu, " Kuruköprü'ye yeni bir park, meydan ve ilkokul yapacağız" dedi..

Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir?

18 Mart 2022 Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti açıklandı. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Adana Seyhan'da 4.3 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kuruköprü Mahallesi, Abacıoğlu Mevkii'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 4 milyon 352 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kayseri Büyükşehir'den Talas'a ortaokul!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Talas-Kuruköprü'de yaptırdığı ortaokul törenle açıldı. Açılışta konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin devlet gibi bir belediye olduğunu belirtti.

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü 'de projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

Adana Seyhan'da 6 milyon TL'ye satılık dükkan!

Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri, Seyhan Kuruköprü Mahallesi'nde bulunan dükkan ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış bedeli 6 milyon 8 bin 948 TL olarak belirlendi.

Kayseri Kuruköprü Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuruköprü'de yapımı tamamlanan Atıksu Arıtma Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.Törende ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 10 derslikli okul binasının temel atma töreni

Kayseri Büyükşehir Belediyesi okul yapacak!

Büyükşehir Belediyesi Kuruköprü Mahallesi 'ne ilköğretim okulu yapılması işi için ihale gerçekleştirdi. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 063 bin TL olan okul ihalesine 17 firma katıldı.

Ümraniye'de köprü otoyolu için nerede kamulaştırma yapılacak?

İstanbul 3. Köprü dahil Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Ümraniye ilçesinde nerede kamulaştırma yapılacak? İstanbul Ümraniye'de hangi ada ve parseller kamulaştırılacak? Ümraniye üçüncü köprü yolu için kamulaştırma yapılacak yerler nereler?

Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller!

3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Arnavutköy ilçesinde hangi alanlar kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller hangi mahallede? Arnavutköy'de nerede kamulaştırma yapılacak?

Talas Belediyesi'nden Kuruköprü'ye yeni park, meydan ve ilkokul!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kuruköprü vatandaşları ile bir araya geldi. Başkan Palancıoğlu, " Kuruköprü'ye yeni bir park, meydan ve ilkokul yapacağız" dedi..

Zekeriyaköy Köy projesi nerede?

Zekeriyaköy Köy projesi, Siyahkalem İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 3. Havaalanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan yakın konumda yükselen Zekeriyaköy Köy projesi nerede?

Kuruköprü nerede Haberi

Kuruköprü nerede

Yeni mahallelerde bina yapmak isteyenleri uyaran Başkan Palancıoğlu, "Kaçak yapılaşma yapmayın. Yapacağınız her iş için bize bilgi verin. Yeni ev yapacak vatandaşlarımız için köyden mahalleye dönüşen yerleşim sınırları genişletildi. Mimarsinan tarafından özellikle Malatya yolunun buradan geçmesi ve buraların sağlam zemin üzerinde oturması planlama açısından avantajlı. İnşallah böylelikle Başakpınar ve Kuruköprü’de gelişecek.” diye ifade etti.


Yukarı mahallelerde vatandaşların işini kolaylaştırmak için 5 tipte farklı bina projesi hazırladıklarını ifade eden Başkan Palancıoğlu, “Şuanda kaçak yapılarla ilgili tespit aşamasındayız. Kırsal kesimlerin yapılaşmasının önünü açmak için 5 tip farklı bina projesi hazırlatıyoruz. Yani siz plan ve projeye masraf etmeyeceksiniz. Yapılacak olan hizmetler sizler için. O projeleri yaptığınız takdirde maliyet yüzde 50 düşmüş olacak. Buranın avantajı ise bazı yerlerin planlı olması. Dolayısıyla o imar planına...