15 / 05 / 2024

Kuruköprü yeni meydan

Kuruköprü yeni meydan

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kuruköprü vatandaşları ile bir araya geldi. Başkan Palancıoğlu, " Kuruköprü'ye yeni bir park, meydan ve ilkokul yapacağız" dedi..

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Ünye'nin yeni meydanında inşaat devam ediyor!

Ünye Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yatırımları kapsamında 2017 yılı Haziran ayında temeli atılarak yapımına başlanan ve Ünye’nin en büyük meydanı olacak yeni meydan için inşaat çalışmaları sürüyor. 

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Mithatpaşa bölgesinde kentlilerin "kesintisiz olarak denize ulaşacağı" yeni meydan çalışmalarını denetledi.

Adana Seyhan'da 4.3 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kuruköprü Mahallesi, Abacıoğlu Mevkii'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 4 milyon 352 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak!

Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari alana sahip açık alan alışveriş merkezi Kadıköy’deki Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Altınordu'ya yeni meydan ve otopark!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgeyi inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ordu Köprübaşı meydan projesinin ihalesi yapılıyor!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde şehri adeta ikiye bölercesine akan Bülbül Deresi üzerinde planlanan meydan projesinin hafta içinde ihalesinin yapılacağı açıklandı.

Kuruköprü yeni meydan Haberi

Kuruköprü yeni meydan

Yeni mahallelerde bina yapmak isteyenleri uyaran Başkan Palancıoğlu, "Kaçak yapılaşma yapmayın. Yapacağınız her iş için bize bilgi verin. Yeni ev yapacak vatandaşlarımız için köyden mahalleye dönüşen yerleşim sınırları genişletildi. Mimarsinan tarafından özellikle Malatya yolunun buradan geçmesi ve buraların sağlam zemin üzerinde oturması planlama açısından avantajlı. İnşallah böylelikle Başakpınar ve Kuruköprü’de gelişecek.” diye ifade etti.


Yukarı mahallelerde vatandaşların işini kolaylaştırmak için 5 tipte farklı bina projesi hazırladıklarını ifade eden Başkan Palancıoğlu, “Şuanda kaçak yapılarla ilgili tespit aşamasındayız. Kırsal kesimlerin yapılaşmasının önünü açmak için 5 tip farklı bina projesi hazırlatıyoruz. Yani siz plan ve projeye masraf etmeyeceksiniz. Yapılacak olan hizmetler sizler için. O projeleri yaptığınız takdirde maliyet yüzde 50 düşmüş olacak. Buranın avantajı ise bazı yerlerin planlı olması. Dolayısıyla o imar planına...