06 / 07 / 2024

Kurumsal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Eda Uluca kim

Kurumsal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Eda Uluca kim

Markafoni ile yazılım devi Microsoft, Türkiye'nin ilk 'Bulut AVM'sini kuracak. Konuya ilişkin iş birliği, Markafoni Grubu CEO'su İlker Baydar, Naspers Grubu E-ticaret COO'su Lawrence Illg, Microsoft Türkiye CEO'su Tamer özmen ve Kurumsal Hizmetler Genel M

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Fatih Öztel tarafından kuruldu.

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mec Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 17 atama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Başmüfettişlikleri atamaları gerçekleştirildi.

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Murat Oral, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda yaptığı sunumda Otopark Yönetmeliği'nin 31 Mart'ta yürürlüğe girmesi için öneride bulundu. 

Aldana Mayar Gayrimenkul Ve Genel Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Aldana Mayar Gayrimenkul Ve Genel Hizmetler Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Heider Raid K. Al-Musaoe tarafından kuruldu.

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başaslan tarafından kuruldu.

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aras Savaş Belür tarafından kuruldu. 

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Waleed Menem ve Mohammad K.A. Shalaldeh ortaklığında kuruldu. 

Adeo Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Adeo Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Parlak ve Emincan Dillice ortaklığında kuruldu.

Kurumsal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Eda Uluca kim Haberi

Kurumsal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Eda Uluca kim

Markafoni ile yazılım devi Microsoft, Türkiye'nin ilk 'Bulut AVM'sini kuracak. 

Konuya ilişkin iş birliği, Markafoni Grubu CEO'su İlker Baydar, Naspers Grubu E-ticaret COO'su Lawrence Illg, Microsoft Türkiye CEO'su Tamer özmen ve Kurumsal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Eda Uluca'mn katıldığı toplantıyla duyuruldu. 


Markafoni Grubu CEO'su İlker Baydar, yeni işbirliği kapsamında Markafoni'nin Türkiye'nin ilk ve en değerli online alışveriş platformunu hayata geçireceklerini belirtti. 

Tüm veri altyapılarını Microsoft'un Bulut sistemine taşıyacaklarını kaydeden Baydar, "Satışların yüzde 30'u mobilden geliyor. Sezon sonu satışların dışında sezonluk ürünler de satılacak. Bulut AVM açmayı planlıyoruz" dedi. 


İşbirliğinin detayları hakkında bilgi veren Tamer özmen de, şöyle konuştu: "Microsoft Türkiye ve Markafoni iş birliğiyle, moda ve yaşam perakendesini teknolojinin gücüyle bulutların üzerine taşıyoruz, bir üretkenlik platformu yaratıyoruz. 

Microsoft'un Bulut Bilişim altyapısına yapmış olduğu yatırımın...