05 / 05 / 2024

Kuşadası arıtma müjdesi

Kuşadası arıtma müjdesi

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi'nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı. Kuşadası nihayet arıtma tesisine kavuşuyor.

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 338 bin 80 TL sermaye bedeli ile Yasemin Öztaşkent tarafından kuruldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Gezer tarafından kuruldu.

Kuşadası Suhan360 Hotel 25.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi Müdürlüğü, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, 104 ada 37 parseldeki Suhan360 Hotel & Spa'yı 25.5 milyon TL'ye icradan satıyor...

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Reza Rouh Gandom tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Niğde'ye yeni arıtma tesisi müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada kente önümüzdeki 5 yıl içinde yeni bir arıtma tesisinin kazandırılacağını söyledi.

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Kuşadası arıtma müjdesi Haberi

Kuşadası arıtma müjdesi

Kuşadası nihayet arıtma tesisine kavuşuyor. 30 yıldır ihmal edilen ve Kuşadası'nın geçen dönem belediye başkanı M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi'nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı. 



BURASI AYDIN 


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti. Kuşadası'na yapılacak olan projelerle ilgili belediye başkanı Kayalı ile bir toplantı yapan Çerçioğlu, Altungün tarafından inşaatına başlanan Kuşadası'nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini açıklarken, ayrıca KuşadasıGüzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağını söyledi. 

Seçimlerin ardından geçen 8,5 aylık sürede ilk kez Kuşadası Belediyesi'ni ziyaret ediş amacının Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı ziyaret edip, Kuşadası'ndaki yatırımlarına hız vermek için çalışmalara başlamak olduğunu belirten Çerçioğlu, "Kuşadası önümüzdeki turizm sezonuna...