29 / 04 / 2024

kuşadası davutlar ada life projesi fiyat

kuşadası davutlar ada life projesi fiyat

İnşaat sektöründe kampanyalarıyla fark yaratan Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya Kuşadası Davutlar da yeni projesinde ev almak isteyenler için hem Termal hem deniz 1 yıl kira garantili bir kampanyaya imza attı...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık kamp alanı!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, 2444 ada 1 parselde yer alan kamp alanını 75 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası Merry Otel 22.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi, Kuşadası Davutlar'da yer alan Merry Otel'i 22 milyon 365 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kuşadası Asayra Termal Otel Spa 40 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Davutlar Mahallesi, 718 ada 1 parselde yer alan oteli 40 milyon TL'ye satıyor...

Kuşadası Suhan360 Hotel 25.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi Müdürlüğü, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, 104 ada 37 parseldeki Suhan360 Hotel & Spa'yı 25.5 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası'nda 6.4 milyon TL'ye icradan satılık konut imarlı arsa!

Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi, 1865 ada 180 parselde yer alan konut imarlı arsayı 6 milyon 418 bin 750 TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi, Köyaltı mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kuşadası Belediyesi'nden taşınmazlarla ilgili önemli karar!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan toplantısı Kuşadası Belediyesi Davutlar Hizmet Binası’nda yapıldı. Kuşadası Belediyesi’ne ait 49 adet taşınmaza ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun oylanması oldu.

Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Davutlar Mahallesi Kalkan Sokak'ta sathi kaplama asfalt dökümü için zemin düzenleme çalışmalarına başladı.

Kuşadası sahili kanalizasyona kavuşuyor!

AYDIN'IN turistik ilçesi Kuşadası'nda Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattı kanalizasyona kavuşuyor. İşte ayrıntılar...

Kuşadası sahilinin altyapısı yenileniyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattında başlattığı kanalizasyon çalışmalarını 18 ayda tamamlayacak.

Kuşadası'na 9 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah, Ege, İkiçeşmelik, Davutlar ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde yapım işlemi süren 9 yeni parkın 4’ünde çalışmalar son aşamaya geldi.

kuşadası davutlar ada life projesi fiyat Haberi

kuşadası davutlar ada life projesi fiyat


İnşaat sektöründe kampanyalarıyla fark yaratan Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya Kuşadası Davutlar da yeni projesinde ev almak isteyenler için hem Termal hem deniz 1 yıl kira garantili bir kampanyaya imza attı.


DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya kira garantili Termal daire satışı ile emlak sektörüne yeni bir anlayış getirdi. Yalçınkaya’nın başlatmış olduğu bu lansman oldukça ilgi görüyor. 


1+1, 2+1 ve dükkanlar dan oluşan Ada Life Projesi yatırımcısına para kazandırırken bir yandan da termal ve normal daireyi bir arada sunuyor.


Konumu itibariyle İzmir, Didim ve Bodrum üçgeninin ortasında yer almasından dolayı yatırım yapmak isteyenlerin ilgi odağı olmasına sebep oluyor. %80 prim garantisiyle satılan termal daireler yatırımcılarına alır almaz kazanç sağlamasıyla şimdiden herkesin yatırımdaki bir numaralı hedefi haline...