06 / 05 / 2024

Kuşadası Davutlar yol çalışmaları

Kuşadası Davutlar yol çalışmaları

Vatandaşlarla bir araya gelen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı sorun ve önerileri dinleyerek not aldı. Kayalı, yol yapım çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası Merry Otel 22.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi, Kuşadası Davutlar'da yer alan Merry Otel'i 22 milyon 365 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası Asayra Termal Otel Spa 40 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Davutlar Mahallesi, 718 ada 1 parselde yer alan oteli 40 milyon TL'ye satıyor...

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi, Köyaltı mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kuşadası'nda yol yatırımları hız kesmiyor!

Kuşadası’nın farklı noktalarında sıcak ve sathi asfalt çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, kış sezonunda ise ara sokaklarda kaldırım yapımı, parke ve bordür döşeme işlemlerini sürdürüyor.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Kuşadası Belediyesi'nden taşınmazlarla ilgili önemli karar!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan toplantısı Kuşadası Belediyesi Davutlar Hizmet Binası’nda yapıldı. Kuşadası Belediyesi’ne ait 49 adet taşınmaza ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun oylanması oldu.

Kuşadası Belediyesi'nden 277 bin metrekare yol!

Kuşadası Belediyesi, sezon boyunca ilçe sınırları içerisinde bulunan 277 bin 250 metrekarelik yolda yapım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Davutlar Mahallesi Kalkan Sokak'ta sathi kaplama asfalt dökümü için zemin düzenleme çalışmalarına başladı.

Kuşadası sahili kanalizasyona kavuşuyor!

AYDIN'IN turistik ilçesi Kuşadası'nda Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattı kanalizasyona kavuşuyor. İşte ayrıntılar...

Kuşadası Davutlar yol çalışmaları Haberi

Kuşadası Davutlar yol çalışmaları


Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Güzelçamlı ve Davutlar Mahallesi'nde yaşayan esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Kuşadası Belediyesi Davutlar Hizmet Binası'nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kayalı, sorun ve önerileri dinleyerek not aldı. Belediyenin yetki ve imkânları dâhilinde sorunların giderilebilmesi amacıyla çalışmaya devam edeceklerini belirten Kayalı, Sevgi Yolu ve Sahil Şeridinde Mayıs ayı sonunda başlanacak olan yol yapım çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.




Kuşadası...