05 / 05 / 2024

Kuşadası Didim arası turizm bölgesimi olacak

Kuşadası Didim arası turizm bölgesimi olacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kuşadası ve Didim arasındaki bölgenin serbest turizm bölgesi ilan edileceğini açıkladı. Zeybekci, ''Yatırımcılar için bir dizi imkân yaratacağız, indirimler getireceğiz" dedi.

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Konut yatırımcılarının gözü Kuşadası’nda!

Türkiye'nin yaşanabilir şehirler arasında adını üst sıraya taşıyan Kuşadası, gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı oldu...

Kuşadası'nda emlak fiyatları fırladı!

Ege Bölgesi'nin turistik ilçesi Kuşadası, geçtiğimiz 1 Haziran'da başlayan normalleşme döneminde şehirler arası seyahat yasağının kalkmasıyla yazlıkçıların akınına uğradı.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Kuşadası ve Didim arası turizm bölgesi ilan edilecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kuşadası ve Didim arasındaki bölgenin serbest turizm bölgesi ilan edileceğini açıkladı. Zeybekci, ''Yatırımcılar için bir dizi imkân yaratacağız, indirimler getireceğiz" dedi.

Kuşadası Uydukent Yapı Kooperatifi'nde satılık 37 konut!

Kuşadası Uydukent Konut Yapı Kooperatifi'ndeki yer alan 37 gayrimenkul Kuşadası 2. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. Söz konusu konutların fiyatları 75 bin TL ile 95 bin TL arasında değişiyor.

Kuşadası Limanı Yeşil Liman oluyor!

Ege Ports Kuşadası Limanı'nın "Yeşil Liman" unvanı alabilmesi için liman işleten firma ile Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Kuşadası'nda icradan 4 milyon TL'ye arsa!

Aydın Kuşadası'nda bulunan 50.800 metrekare yüzölçümlü arsa, Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 2 Haziran 2015 günü saat 09:40 ile 09:50 arası ihale ediliyor.

Kuşadası, Söke, Nazilli ve Didim'deki otopark kararı iptal!

Aydın 2. idare Mahkemesi, Aydın Belediyesine ait AYBEL İnş. Org. Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla AYBEL şirketi tarafından işletilen Aydın'nın Kuşadası, Söke, nazilli ve Didim ilçelerindeki yol kenarındaki otopark kararını iptal etti.

Tacettin Özden: Hollanda pazarının Kuşadası'na ilgisi iyi!

Hollanda'nın Utrecht şehrinde gerçekleştirilen uluslar arası turizm fuarının ardından Kuşadası Otelciler Derneği ( KODER ) Başkanı ve Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden değerlendinnelerde bulundu.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

Kuşadası ve Didim sahilleri yabancı turistlere kaldı!

Kuşadası ve Didim'de, yerli tatilcilerin çekilmesiyle sahillerde sadece yabancı turistlere rastlanılıyor. Türkiye genelinde hava sıcaklığında düşüş yaşandığı ve termometrelerin 29-30 dereceyi gösterdiği Kuşadası’nda ise yazdan kalma günler yaşanıyor.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası Didim arası turizm bölgesimi olacak Haberi

Kuşadası Didim arası turizm bölgesimi olacak

Kuşadası ve Didim'in çok önemli imkanlara sahip olduğuna dikkati çeken Nihat Zeybekci, "Kuşadası ve Didim'in turizmde daha ileriye gidebilmesi için bu serbest bölge çok önemli. Yatırımcılar için bir dizi imkân yaratacağız, indirimler getireceğiz"...