15 / 05 / 2024

Kuşadası park yapımı

Kuşadası park yapımı

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında alınan kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Kuşadası Belediyesi zeytinlik satıyor! Yazlık bölgede zeytinlik arayanlar dikkat!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

İzmir depremi Kuşadası’nda 386 yapıya hasar verdi!

Dün Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Kuşadası Belediyesi'ne 386 yapı için hasar başvurusu yapıldı.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Kuşadası Suhan360 Hotel 25.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi Müdürlüğü, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, 104 ada 37 parseldeki Suhan360 Hotel & Spa'yı 25.5 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası park yapımı Haberi

Kuşadası park yapımı

Davutlar Mahallesi ve Kuşadası-Davutlar karayolunda bulunan iki park alanına, yapımı Ege Birlik İnşaat Ltd. Şti. tarafından sağlanacak olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Parkı ile Süleyman Demirel Parkı adlarının verileceği 2 park inşa edilecek.

Ege Mahallesi’nde ise işadamı Haşmet Akkuş tarafından 2 park yaptırılacak. Parklara Ali Kulalı Parkı ve Fuat Akkuş Parkı isimleri verilecek. Yeni yapılacak olan parklarda spor kompleksleri, çocuk oyun aletleri, dinlenme ve yürüyüş alanları yer...