13 / 05 / 2024

Kuşadası toprak

Kuşadası toprak

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı. Kadınlar Denizi Mahallesindeki Mücella Engin, Dergah ve Özgür sitelerinin olduğu bölgede aşırı yağış ve bir inşaatın temel kazısı nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kuşadası'nda kayan evlerin kira destekleri kesildi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan toprak kaymasından dolayı evlerini terk eden apartman sakinlerine verilen kira yardımı kesildi.

Kuşadası'nda imar tepkisi!

Kuşadası imar planlarında daha önce turizm, takiben konut imarlı iken bölgede toprak hareketi yaşanması nedeniyle imar hakları dondurulmuş, bölgede imar planlarına tepki sürüyor.

Kuşadası Belediyesi'nden 700 TL kira yardımı!

Kuşadası Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclisi’nde, 2014 yılında yaşanan toprak kaymasında evleri zarar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün siteleri sakinlerine yapılan kira yardımının 2017 yılı boyunca 700 TL olarak sürdürülmesine karar verildi.

Kuşadası Mimarlar Odası'ndan belediyelere sahil projesi önerisi!

Mimarlar Odası Kuşadası Temsilciliği, hem Aydın Büyükşehir, hem de Kuşadası Belediyeleri’ne önerileri rapor ve proje olarak sundu. Oda temsilciliği toprak saha ve Tariş alanının birlikte ele alınması gerektiğini belirtti.

Kuşadası'nda AVM inşaatı toprak kaymasına yol açtı!

Kuşadası'nda izinsiz AVM inşaatı için izinsiz olarak yapılan kazı, toprak kaymasına yol açtı. Riskli bölgede 203 dairenin bulunduğu üç site boşaltıldı. Bir aydır otelde kalan 223 kişi duruma isyan etti..

Kuşadası'nda heyelan sonucu yıkılan evlerde hata inşaat firmasında mı?

Kuşadası'nda meydana gelen toprak kayması nedeniyle haksız yere suçlandıklarını söyleyen inşaat firması yetkilisi Şerif Keresteci, "Belediye ihmalin sorumluluğunu yükleyerek bizi günah keçisi ilan etti" dedi

Kuşadası'nda heyelan nedeniyle 3 sitedeki 63 daire mühürlendi!

Kuşadası' nda, toprak kayması nedeniyle 3 sitedeki 63 daire mühürlenirken 223 kişi tahliye edildi. Antalya' da ise sağanak ve dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı..

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı!

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı. Kadınlar Denizi Mahallesindeki Mücella Engin, Dergah ve Özgür sitelerinin olduğu bölgede aşırı yağış ve bir inşaatın temel kazısı nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

Kuşadası’nda toprak kayması yaşandı!

Kuşadası'nda meydana gelen toprak kayması nedeniyle bazı apartmanlarda hasar oluştu, bölgedeki bir cami hizmete kapatıldı. Apartmanların iç ve dış kısımlarında büyük çatlaklara neden olan kayma sonrasında bölgeye gelen AFAD ekipleri inceleme yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası toprak Haberi

Kuşadası toprak

KUŞADASI'NDA toprak kayması nedeniyle üç sitedeki apartmanlar boşaltıldı. Kadınlar Denizi Mahallesindeki Mücella Engin, Dergah ve Özgür sitelerinin olduğu bölgede aşırı yağış ve bir inşaatın temel kazısı nedeniyle toprak kayması meydana geldi. Bunun üzerine belediye oturanları boşalttı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Üzücü bir olay yaşanmaması için bölgede yaşayanlar tahliye edildi. Evleri boşaltılanlar geçici süre belediyemizce misafir edilecek. Üniversite ile afet ekiplerinin raporlar doğrultusunda yapılacak çalışmalarla binalarla ilgili kesin karar verilecektir" denildi. 

Kuşadası'nda toprak kaydı, 3 site...