15 / 05 / 2024

Kuşadasına doğalgaz geldi mi

Kuşadasına doğalgaz geldi mi

Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı. Toplantının en önemli gündem maddelerinden birisi doğalgazın Kuşadası'na getirilmesi oldu.

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

Enflasyon hesaplamasına doğalgaz ayarı; Yapılacak indirim dikkate alınacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olarak verilmesi nedeniyle Mayıs ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) hesaplamasında "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacağını duyurdu. Bu değişiklik, Mayıs ayı enflasyonunda sert bir düşüşe neden olacak.. İşte detaylar...

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi! Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi... Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

BOTAŞ deprem bölgesine doğalgaz verildiğini duyurdu! İşte doğalgazın verildiği yerler

Türkiye'yi sarsan Merkezüssü Kahramamaraş olan 7.5 ve 7.7'lik depremin ardından BOTAŞ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verildiğini duyurdu.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

ING doğalgaz faturalarına da el attı! ING ve İGDAŞ el ele…

ING bank müşterilerine özel kampanyalarına devam ediyor. İGDAŞ'ta doğalgaz faturalarına 3 taksit imkanı. Hemen başvurun! İşte detaylar!

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Doğalgaz yardımı tamamlandı yazıyor ne demek?

Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyenler, bu konu kapsamında yaptıkları başvuru sonucunda karşılarına çıkan “Doğalgaz yardımı tamamlandı” ibaresinin ne anlama geldiğini araştırmaktadır. İşte detaylar!

2500 TL doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Doğalgaz yardımı için açıklama geldi!

Sosyal Yardım Programı kapsamına alınan Doğalgaz yardımının ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyor. Peki 2500 TL doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Doğalgaz faturalarıyla ilgili flaş bir açıklama geldi! Herkes acilen bakmalı

Türkiye'de cep yakan faturalar arasında yer alan Doğalgaz faturasıyla ilgili Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Dönmez destek miktarlarını artıracaklarını söyledi.

Kuşadasına doğalgaz geldi mi Haberi

Kuşadasına doğalgaz geldi mi


Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı. Toplantının en önemli gündem maddelerinden birisi doğalgazın Kuşadası'na getirilmesi oldu. Doğalgazın ilçeye getirilmesi için çalışmaların hızlandırılmasına karar verilen toplantıda konu ile ilgili beş kişilik bir komisyon kuruldu. Başkan Kayalı'nın sunduğu doğalgaz çalışmalarına yönelik komisyon kurma önerisi oy birliği ile kabul edildi. 5 kişilik komisyonda Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Meclis üyeleri Ali Genç, Tacettin Özden, Canan İnanç ve Bilgehan Algan bulunuyor.

Komisyonun doğalgaz çalışmalarına ağırlık vermesini isteyen Başkan Kayalı, "Doğalgazın Kuşadası'na gelmesini sağlayacak en önemli unsur ilgili firmanın Kuşadası'ndaki ihtiyacı görmesidir. Alt yapı çalışmaları Davutlar-Soğucak kavşağına kadar ulaştı fakat çalışmalar şu an askıda gibi görünüyor. Talebi özellikle otellerden görmeleri gerekiyor. Çünkü Kuşadası'nda doğalgaz tüketimini sağlayacak...