16 / 05 / 2024

kuşdili projesi emsal

kuşdili projesi emsal

Kadıköy'ün pazar alanı olan Kuşdili'ne yapılması planlanan projenin emsali 0.5'e düşürüldü

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

TOKİ’den 81 ile ucuz konut projesi! Gençlere, emeklilere özel müjde! Bu fırsatı bir daha bulamazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından sonra, ‘TOKİ 81 ilde konut projesi başvuruları başladı mı, ne zaman alınacak? TOKİ 81 ilde sosyal konut projesi ne zaman başlayacak?’ sorularının cevapları hiç kuşkusuz arama motorlarında en çok aratılan konulardan biri. İşte detaylar…

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Kabataş Martı Projesi için mimardan dava!

Kabataş İskelesi’nde inşa edilen Martı Projesi’nin mimarı Hakan Kıran, Kent Savunması aktivisti Cihan Uzunçarşılı Baysal'a dava açtı. Kıran, dava dilekçesinde projesine “Çakma kuş” gibi denildiğini, kişilik haklarının zedelendiğini dile getirdi.

Kocaeli Seyir Tepesi projesi çalışmaları sürüyor!

Dilovası Belediyesinin ilçe merkezinin kuş bakışı izlenebildiği Diliskelesi Tepesine kazandıracağı seyir tepesi projesi için çalışmalar devam ediyor.

Yeşil Yol Projesi ile D-100 karayolu şehrin dışına çıkarılıyor!

Yeşil Yol Projesi kapsamında, ulaşıma kapatılacak kent merkeziden geçen D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik bölümde, şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak.

Ankara'ya Çayırhan-B Termik Santrali projesi geliyor!

Ankara'ya “Çayırhan-B” Termik Santrali projesi, kurulması planlanıyor. Projnin Nallıhan Kuş Cenneti'ni kül içinde bırakması düşünülüyor.

Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi başlıyor!

Kuşadası Belediyesi’nin GEKA’dan aldığı destek ile hazırladığı “Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi”nin yaşama geçirilmesi için ilk adım atıldı.

Kuşadası'na Tarık Akan Parkı!

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı.

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi 300 günde bitirilecek!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi içerisinde kalan ve Selçuklu Mahallesi’nde temeli atılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Gürkan, Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin 300 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.

kuşdili projesi emsal Haberi

kuşdili projesi emsal

Kadıköy'de yaklaşık 40 bin metrekare alana sahip olan Salı Pazarı'na yapılması planlanan kule ve alışveriş alanlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'ndan sınırlama getirildi . 3. derece sit alanı olarak belirlenen bölgenin 1.8 olarak belirlenen emsali 0.5'e...