06 / 05 / 2024

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açılışı

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açılışı

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuar 22 Mayıs gününe kadar açık olacak. Fuarda ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ ve ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu 2 ayrı sempozyum da düzenlenecek.

BİM'de Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak!

BİM 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de bu hafta  Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak.

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

5 bankada peş peşe büyük deprem! Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve 1 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!

5 bankada peş peşe büyük deprem... Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve 1 banka daha resmen açıkladı... Hemen bakın...

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

5 soruda TOKİ Kütahya Sosyal Konut Projesi 2022! Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Kütahya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi! Simav kura sonuçları 23.06.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav projesi için kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi...

Kütahya Tavşanlı'da 22.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme Mahallesi, Kızılkayaaltı Mevkii, 1877 ada 1 parseldeki mezhaba binasını ve içindeki teknik ekipmanlarını 22 milyon 1 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya İnköy 454 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi 19 Nisan'da!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kütahya'da millet bahçesi inşaatı için düğmeye basıldı!

Kütahya'da yapılacak olan millet bahçesi için inşaat çalışmaları başlıyor. İhalesi gerçekleşen projenin 400 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açılışı Haberi

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açılışı

Frig Fuarcılık tarafından organize edilen Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı törenle ziyarete açıldı.


Fuarın açılış töreninde konuşan Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, fuarda inşaat, yapı denetim, bahçe dekor, sigorta, banyo, mutfak, güvenlik sistemleri, prefabrik, seramik, boya, güneş enerjisi gibi ev yaptırmak ve yenilemek isteyenlerin ihtiyaçlarının karşılanabileceği stantların açıldığını kaydetti.


Fuarda 52 firmanın yer aldığını belirten Varol, "Evini yenilemek isteyenler, ev yaptıranlar, kentsel dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler ’Kütahya Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri ve Isıtma-Soğutma Teknolojileri Fuarı’nda evleri için her şeyi bir arada bulabilecekler. Ulaşım için şehir merkezinden fuara özel ücretsiz servisler tahsis edildi.Halkımız bu servislerden faydalanabilirler. Bizi bu fuarda yalnız bırakmayan Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne, Ticaret ve Sanayi Odası’na, Mimarlar Odasına, İnşaat Mühendisleri Odası’na...