04 / 05 / 2024

Kütahya kamu binaları

Kütahya kamu binaları

Kütahya'da, İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Vekili Metin Selçuk başkanlığında İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş ve il idare şube başkanları katıldı...

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Kamu binaları ve hastaneler sismik izolatör teknolojisiyle depreme karşı daha dirençli olacak! 

Gölcük'te yapılan yeni kamu binaları ve hastaneler, sismik izolatör teknolojisiyle daha dirençli hale getiriliyor.

Kütahya Hisarcık'taki 6 metruk bina yıkıldı!

Kütahya Hisarcık'ın 4 köyünde bulunan vatandaşın hayatlarını riske atan metruk binaların yıkımı gerçekleşti.

Kütahya'da 124 kamu konutu satışa çıkarıldı!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, toplam 124 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Satış ihaleleri 17 - 21 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kiralık kamu binaları ve ödenen kira miktarı mecliste!

Kiralık kamu binaları ve ödenen kira miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kamu binaları için enerji tasarrufu genelgesi!

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu İle İlgili Genelge Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; yıllık toplam enerji tüketimi 250 ton eşdeğer petrol veya toplam inşaat alanı 10 bin metrekarenin üzerinde bulunan kamu binalarında 2023 sonuna kadar asgari yüzde 15 enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Son 10 yılda yıkılan kamu binalarıyla ilgili 10 soru!

İstanbul ilçelerinde son 10 yılda kamu binaları için depreme dayanıklılık testi yapılıp yapılmadığı ve daha önce yıkılan binaların yeniden yapım maliyetleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya Şehir Hastanesi 2020 yılında tamamlanacak!

Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünün kamu-özel iş birliği modeliyle hayata geçirdiği Kütahya Şehir Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı. 

Kamu binalarına Bakanlık standartı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Kamu Binaları Standartları Rehberi, Bakanlığın resmi sitesinde yayınlanacak. Genelgede, kamu hizmet binalarının yapımına ilişkin sınırlar bulunuyor.

Kamu binaları Bakanlıkça hazırlanan rehbere göre yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanlığı genelgesine göre kamu binaları Bakanlıkça hazırlanan Kamu Binaları Standartları Rehberi'ne göre yapılacak..

Ankara'daki kiralık kamu binaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara'daki kiralık kamu binalar hakkında soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

ÖİB Kütahya Merkez'deki maliye hazinesine ait binaları özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Kütahya Merkez Enne mahallesinde bulunan Maliye Hazinesine ait 261 ada 322 parsel no.lu taşınmaz ve bu taşınmaz üzerinde bulunan binaları özelleştiriyor.

Kütahya kamu binaları Haberi

Kütahya kamu binaları

Kütahya'da kamu binalarına depreme dayanıklılık testi yapıldı. Toplantıda, Mahalli İdareler Seçimlerinde İl Seçim Kurulu tarafından talep edilen araç, gereç ve personel gibi ihtiyaçların karşılanmasında gerekli özenin gösterilmesi ve birimlerde hizmet içi eğitim faaliyetleri düzenlenmesi konuları değerlendirildi. 


Kamu binalarının depreme dayanıklılık testlerinin yapılıp yapılmadığı konusunun da görüşüldüğü toplantıda, resmi dairelerde takılı bulunan bayrakların sık sık kontrol edilerek, yıprananların değiştirilmesi hususları masaya yatırıldı. 

Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş ve il idare şube başkanları katıldı. 


Akis...