02 / 05 / 2024

Kütahya kamulaştırm kararları 2020

Kütahya kamulaştırm kararları 2020

Kütahya ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bu illerde acele kamulaştırma kararı alındı! Cumhurbaşkanı imzalı kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Pek çok şehirde enerji üretimi ve iletim hatları için acele kamulaştırma kararları verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kararlar.... 

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

Berlin'de konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılması talep edildi!

Almanya'da dün gerçekleştirilen seçimlerde İlk kadın başkanını seçen Berlin, konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılmasını talep etti.

Acele kamulaştırma kararları TBMM'de!

Acele kamulaştırma kararları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arazisi kamulaştırılanlar dikkat!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, '1978’de 300 metrekare arsa aldım. BOTAŞ, 1996’da Enerji Bakanlığı kamulaştırmış, arsam 147 metrekare olmuş. Tapu da arsamı 300 metrekare olarak düzeltebilir miyim? Hukuken sonuç ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Kütahya için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Gediz için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Gediz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Uluköy için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Ortaköy sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Domaniç için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Domaniç ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Kütahya Emet için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Emet İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya kamulaştırm kararları 2020 Haberi

Kütahya kamulaştırm kararları 2020

Kütahya ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi... 

Karar Sayısı: 1971

Kütahya ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırılması kararı için