19 / 05 / 2024

kütahya Kuşu Köyü cami

kütahya Kuşu Köyü cami

Kuşu Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şükrü Karaca, 19 Mayıs 2011'deki 5.9'luk depremin ardından hasar gördüğü için yıkılan Merkez Camii'nin yerine bu kez daha ihtişamlısını yapmak için kolları sıvadıklarını ifade etti.

Kütahya'ya 1,5 milyon liralık çifte minareli cami yapılıyor!

Kuşu Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şükrü Karaca, 19 Mayıs 2011'deki 5.9'luk depremin ardından hasar gördüğü için yıkılan Merkez Camii'nin yerine bu kez daha ihtişamlısını yapmak için kolları sıvadıklarını ifade etti.

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da tam 1.500 bina durduğu yerde yıkılabilir! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, hızlı tarama testlerinin sonuçlarına göre, megakent İstanbul’da şu an 1500 civarında, durduğu yerde yıkılacak bina olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Malatya'da son durum: Enkazların yaklaşık yüzde 99'u kaldırıldı!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu kentte enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 99'a ulaştığını belirtti.

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay nereye kurulmalı? Hatay’da neresi daha sağlam zemine sahip?

Deprem felaketlerinde büyük yıkıma uğrayan şehirlerimizin yeniden imarının bir yıl içerisinde tamamlanması planlanırken, hala artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede bu sürecin nasıl işleyeceği şu sıralar en önemli gündem maddesi.

Enerji Yoksulluğu, Avrupa'yı kıskacına aldı! Enerji Yoksulluğu nedir? Neden kaynaklanıyor?

Temel ihtiyaçlarımızın karşılanmasında enerjinin rolü her geçen gün katlanarak artarken "Enerji Yoksulluğu" Avrupa'yı kıskacına aldı! Günümüzde enerji tüketiminin büyüme hızına yakın bir oranda arttığını görüyoruz. Peki, "Enerji yoksulluğu" kavramı ne ifade ediyor? Enerji yoksulluğu nedir? İşte ayrı

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Evlerde bahar havası: Küçük detaylar büyük sonuçlar!

Şimdi baharı evlere davet etme zamanı. Bunun için evi baştan dekore etmeye de gerek yok üstelik. Küçük dokunuşlarla, evlerimizde ışığa, doğaya daha çok yer açan, enerjisi yüksek bambaşka bir atmosfer yaratabiliriz.

Kütahya Kureyşler Köyü sular altında kaldı!

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde bulunan Kureyşler Baraj Gölü eski Kureyşler köyünü sula altına aldı. Açıkta kalan minare ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent  Çelik tarafından kuruldu. 

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

kütahya Kuşu Köyü cami Haberi

kütahya Kuşu Köyü cami


Simav ilçesine bağlı Kuşu köyünde, hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan, 1,5 milyon liralık depreme dayanıklı caminin inşaatı devam ediyor. Gelecek yıl ibadete açılması planlanan cami, çifte minareli olacak. Konu hakkında bilgi veren Kuşu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği BaşkanıŞükrü Karaca, "19 Mayıs 201 l'deki 5,9'luk depremin ardından hasar gördüğü için yıkılan Merkez Camisi'nin yerine, bu kez daha ihtişamlısını yapmak istiyoruz. Camimizi.400 metrekare alan üzerine inşa ediyoruz. İki katlı ve 400 kişilik caminin, hem sağlamlık hem de estetik yönden farkındalık oluşturması amacıyla bir heyetle Türkiye'yi dolaştık ve beldemize en uygun projeyi, Eskişehir il merkezinde bulduk."...