09 / 05 / 2024

kütahyada afadın yaptığı evler nerede

kütahyada afadın yaptığı evler nerede

Kütahya’ nın Hisarcık ilçesinde AFAD tarafından TOKİ’ ye yaptırılan 43 deprem konutunun, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ ın da katıldığı törenle hak sahiplerine teslim edildiği bildirildi...

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Altını ve doları olanlar dikkat! İslam Memiş'ten ters köşe olmayın uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ve doları olanları uyararak, "Ters köşe olmayın" dedi. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşını duyurdu: 11 bin TL'nin üstüne çıkar!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşını duyurdu. İşte Erdursun'un o paylaşımı...

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

AFAD'ın İstanbul raporunda kritik detaylar: Yapı artışına dayalı tüm plan tadilatları durdurulmalı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. AFAD'ın İstanbul raporunda kritik detaylar: Yapı artışına dayalı tüm plan tadilatları durdurulmalı! 

Kritik dolar yorumu! FED üyesi öyle bir açıklama yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı! Doların sırrı resmen çözüldü

St Louis Fed Başkanı Bullard'tan kritik dolar yorumu geldi. FED üyesi dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı herkesin ağzı açık kaldı. Doların sırrı resmen çözüldü.  

Yargıtay'dan fazla mesai kararı: Kıdem tazminatınızı alabilirsiniz!

Yargıtay’dan milyonlarca çalışan için fazla mesai kararı çıktı. Yargıtay, fazla mesai yaptığı halde ücretin ödenmemesini işçi tarafından haklı fesih olarak karara bağladı. Böylece fazla mesaisini alamayan işçiler iş akitlerini feshederek kıdem tazminatını alabilecek.

kütahyada afadın yaptığı evler nerede Haberi

kütahyada afadın yaptığı evler nerede


Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde AFAD tarafından TOKİ’ye yaptırılan 43 deprem konutu, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın da katıldığı törenle hak sahiplerine teslim edildi.


Hisarcık Meslek Yüksek Okulu amfisinde gerçekleşen hak sahiplerine konut teslim töreninde bir konuşma yapan Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, “19 Mayıs 2011 tarihinde Hisarcık ilçemiz ile birlikte Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçelerimizi de etkileyen sonuçları ilimiz açısından ağır olan bir deprem yaşadık. Bölgede 2 bin 334 yapı ağır hasarlı olarak tespit edilmiş, 1249 afetzede vatandaşımız hak sahibi olarak kabul edilmiştir. Devletimiz afetzede vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için tü imkanlarını seferber etmiş, bu doğrultuda bugün teslim edilecek 43 konut, önümüzdeki hafta Hocalar ve Kızılçukur köylerimizde teslim edilecek 6 konut ile birlikte Hisarcık ilçemizde 71 hak sahibi...