06 / 05 / 2024

Kütahyada satılık 8 gayrimenkul

Kütahyada satılık 8 gayrimenkul

Kütahya Belediye Başkanlığından Kütahya İli'nde yer alan 8 gayrimenkul 13 milyon 401 bin TL'ye kapalı teklif usulüyle 23 Temmuz 2015 günü ihale edilecek.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Konut piyasasında büyük şok! Satılık ev fiyatları bir senede yüzde 196,8 arttı!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle düzenlenen "sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü" 2022 Ekim ayı raporunu yayınladı. İşte detaylar...

İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, diğer deniz ürünleri, dip balık ve iç su balık çeşitlerinin 8 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 47.8 milyon TL'ye satılık 118 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait taşınmazlar 47 milyon 766 bin 345 TL'ye satılıyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Denizli Büyükşehir'den 9.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'nde yer alan 6 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak...

Malatya Büyükşehir'den 23.8 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerindeki 8 arsayı ihale ile satıyor. İhale 27 Eylül'de gerçekleşecek..

Kütahyada satılık 8 gayrimenkul Haberi

Kütahyada satılık 8 gayrimenkul

Kütahya'da bulun 8 gayrimenkul Kütahya belediye başkanlığı tarafından 23 Temmuz 2015 Perşembe günü satışa sunulacaktır.


Mülkiyetleri Belediyemize ait,

1-

1.1.Aşağıdaki listede yazılı imar Planlarına göre -2- adet ARSA, -1- adet TARLA,


1.2.Hali hazır durumda bulunan (görüldükleri şekliyle satılacaktır.) -3- adet İŞYERİ, -2- adet KONAK




2-

2.1.-2- adet ARSA’nın satılması işi, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/a.maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü”


2.2.-1- adet TARLA, - 3- adet İŞYERİ ve -2- adet KONAK’ın satılması işi, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesi gereği “Açık Teklif Usulü” ihaleye konulmuştur.




3- Ödeme Şekil ve Şartları:


3.1 Vadeli Ödemelerde-1: İhalede belirlenen bedel, %10'u peşin geri kalan miktar-16- ay vade bedelidir.


3.2 Vadeli Ödemelerde-2: İhalede belirlenen bedelin %50'sinin  peşin ödemesi halinde; geri kalan %50'lik dilim üzerinden %4 indirim uygulavanacak ve -16-ay eşit vadeye bölünecektir.


3.3 Peşin...