19 / 05 / 2024

kütahyanın piknik alanları

kütahyanın piknik alanları

Kütahya'da yapımı tamamlanan Hasımlar Barajı, Gediz Barajı ve Sulaması, Tavşanlı Uluçam Barajı, Örencik Sulaması, mesire yeri ve yangın önleme tesisleri ile biri havaalanı olmak üzere 3 adet meteoroloji gözlem istasyonu açıldı...

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Yıldırımı, Türkiye'nin parlayan yeni yıldızı haline getirecek geniş kapsamlı kentsel dönüşümün hayata geçirecekleri en büyük ve en önemli proje olacağını vurgulayan İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşüm alanlarını belirlediklerini aktardı.

Silifke'nin yeni imar planlarında sağlık ve eğitim alanları öncelikli!

Yeni imar planları çerçevesinde sağlık, eğitim ve park alanlarının öncelikli hizmet alanlarını teşkil ettiğini belirten Başkan Turgut, "Halkımızın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkanlar dahilinde çaba harcıyoruz. " dedi.

Üsküdar'da 10 lüks site aylık kiralarını ödemiyor!

İstanbul’un en gözde ilçelerinden Üsküdar sınırları içerisinde 10'a yakın lüks site kamuya ait olan alanların kendi bahçeleri içerisinde park veya otopark olarak değerlendirilen yerler karşılığı, “Ecri misil” olarak bilinen aylık kiralarını ödemediği orta

Eskişehir Sarayören köyünün çehresi değişiyor!

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Sarayören köyü, geri dönüş yapanlar ve yazlıkçıların yaptırdığı yeri yerleşim alanları ile bambaşka bir çehreye bürünüyor.

Köy yerleşim alanlarında ifraz nasıl olur?

İfraz tapu kütüğünde tek parsel olarak kayıtlı bulunan bir taşınmaz malın düzenlenen haritalara göre ayrılması işlemine deniyor. Peki, köy yerleşim alanlarında ifraz nasıl olur?

Kırsal dönüşüm alanları nasıl belirlenir?

Kırsal dönüşüm projesi, şehirde yapılan dönüşüm uygulamalarının köy ve kırsal alanlarda uygulanmasını hedefliyor. Bu kapsamda köysel dönüşümün uygulanacağı köyler belirlendi. Peki, kırsal dönüşüm alanları nasıl belirlenir?

Kayseri ve Antalya'da kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kocasinan Belediyesi'nin teklifleriyle yeni kentsel dönüşüm alanları belirledi...

Lütfü Savaş: Hatay için büyük dönüşüm projelerimiz hazır!

Hatay’ın çok büyük zenginlikleri ve tarihi alanları bulunuyor. Dünyanın en büyük 2'nci sahili, Samandağı, dünyanın ilk limanı ve yine dünyanın en büyük müzesi şehrimizde yer alıyor.

kütahyanın piknik alanları Haberi

kütahyanın piknik alanları


Aralarında barajlar, sulama projeleri, içmesuyu temin tesisleri, taşkın koruma tesisleri, ormancılık, doğa koruma ve meteoroloji projeleri bulunan Orman Ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tamamlanan 113 dev eser, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete alındı.


Bu çerçevede; Kütahya'da yapımı tamamlanan toplam yatırım bedeli yaklaşık 42 milyon lira olan Hasımlar Barajı, Gediz Barajı ve Sulaması, Tavşanlı Uluçam Barajı, Örencik Sulaması, mesire yeri ve yangın önleme tesisleri ile biri havaalanı olmak üzere 3 adet meteoroloji gözlem istasyonu da Başbakan Erdoğan tarafından Ankara'dan açıldı.


Başbakan Erdoğan, 113 eserin toplu açılış merasiminde yaptığı konuşmada, açılışı gerçekleştirilen 113 hizmet ve eserin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.


Bakanlığının, özellikle son 10-10,5 yılda çok büyük hizmetlere imza attığını vurgulayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, "DSİ tarafından daha önceki...