14 / 05 / 2024

Kutlay Budak

Kutlay Budak

Apay Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aytek Polat ve Kutlay Budak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat 'ta kuruldu.

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Bohem Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Bohem Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Fırat Sambur, Cengiz Çelik ve Saltuk Buğrahan Budak ortaklığında kuruldu.

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Budak tarafından kuruldu.

Asmin Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Asmin Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Budak tarafından kuruldu.

Son dakika! Türkiye peş peşe sallandı!

Türkiye'de peş peşe deprem yaşandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesi ve Diyarbakır'ın Hani ilçesinde 4.2 şiddetinde depremler meydana geldi...

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

Bamak Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bamak Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Budak tarafından kuruldu.

Tektek İnşaat Metal Lojistik Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektek İnşaat Metal Lojistik Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Budak tarafından kuruldu.

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Budak tarafından kuruldu.

Mbg Dış Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mbg Dış Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Turan, Ayşe Gözde Turan Pulatkan ve Osman Budak Turan ortaklığında kuruldu.

New Holland TR6s serisi zamsız Eylül fırsatı için son gün! İşte 30 Eylül 2022 New Holland fiyat listesi

Türk tarımının mavi gücü New Holland, yeni TR6s modeli için zamsız son fırsat bugün. Hasat bereketinizi TR6s alarak kutlayın. İşte TR6s modeli fiyat listesi

Mamut Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mamut Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Yaprak Kutlay tarafından kuruldu.

Kutlay Budak Haberi

Kutlay Budak

Apay Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aytek Polat ve Kutlay Budak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta kuruldu. 


Apay Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak,işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kum, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. ilgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları,kaolen, diatomit, feldispat,kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boraks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı...