17 / 05 / 2024

Kuveyt Havalimanı finansman

Kuveyt Havalimanı finansman

Limak Holding, kontrat bedeli 4,3 milyar dolar olan Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı için önde gelen iki Kuveyt bankasından yaklaşık 823 milyon dolar finansman sağladı

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Limak İnşaat'tan 764 milyon dolarlık dev anlaşma! 

Kuveyt, havalimanında inşa edilecek yeni terminalin bir kısmını yapması Limak Holding ile 764 milyon dolarlık sözleşmeye imza attı. İşte ayrıntılar...

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…

Ufuk Uyan: Konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan yaptığı açıklamada "Reel ekonomiye destek olmak ve bireylerin finansmana ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik" dedi.

Kuveyt Türk’ten ilk 24 ayı ödemesiz 180 aya varan vadeyle konut finansmanı!

Kuveyt Türk, yaptığı anlaşma kapsamında Emlak Konut GYO’nun satışa çıkardığı konutlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak ve 24 aylık ödemesiz dönemin müşterilere herhangi bir maliyeti olmayacak.

Kuveyt Türk konut finansmanında indirime gitti!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde ülke ekonomisine katkı sunmak için finansman oranlarında indirime giden Kuveyt Türk, konut finansmanında yüzde 0,76'dan başlayan finansman desteği sağlıyor.

Kuveyt Türk'ten konut kredisi faizlerine 6 baz puan indirim!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını indi. Banka ikinci el konutta en uygun finansman oranını sunmaya başladı.

Kuveyt Türk'ün konut finansmanı oranları yüzde 0.94’e indi!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını düşürdü. Bankanın konut finansman oranları yüzde 0.94’e indi.

Kuveyt Türk konut kredilerini 3 ay erteliyor!

Kuveyt Türk bireysel müşterilerin ihtiyaç duyması ve talep etmesi durumunda konut, ihtiyaç ve araç finansmanının nisan sonuna kadar olan taksit ödemeleri, anapara ve kar paylarını 3 ay erteleyecek.

Kuveyt Türk konutta kar oranını yüzde 0,89’a düşürdü!

Kuveyt Türk, koşulsuz şartsız 120 aya kadar vade seçeneklerinde konut finansmanı kâr oranını yüzde 0,94’e düşürdü. Banka, konut alacaklara yeni bir fırsat sağladı.

Kuveyt Türk konut finansmanında indirim!

Kuveyt Türk en düşük konut finansmanı kar payı oranını sunan banka konumundayken bir kar payı indirimi daha gerçekleştirdi. Bankanın konut finansmanı payı %1.07’ye geriledi.

Kuveyt Türk kampanyalı konut kredisi oranları!

Kuveyt Türk Bankası kampanyalı konut finansmanı ürünü için kar payı oranlarını yüzde 1.08’e kadar düşürdü. Söz konusu oran özel bankalar arasındaki en düşük konut kredisi faiz oranı oldu...

Kuveyt Havalimanı finansman Haberi

Kuveyt Havalimanı finansman

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Limak Holding, "Türk müteahhitlerin ülke dışında tek kalemde aldığı en büyük iş" niteliği taşıyan Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binasının inşaatı için, Kuveyt'in önde gelen bankalarından National Bank of Kuwait (NBK) ve Kuwait Finance House'tan (KFH) toplam 249,2 milyon Kuveyt Dinarı (yaklaşık 823 milyon dolar) finansman sağladı.

Yapılan bu anlaşmayla Limak, bir Türk müteahhitlik firması olarak Türkiye dışında üstlendiği projede, uluslararası finans kuruluşlarıyla çalışma başarısını da elde etmiş oldu.

Temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah tarafından 9 Mayıs 2017 tarihinde atılan terminalin, kontratta öngörülen 6 yıl yerine, 4 yılda tamamlanarak devreye alınması planlanıyor. 

- "Projenin daha hızlı ilerleyebilmesinin önü açıldı"

Finansman sağlanmasına yönelik Kuveyt'te yapılan imza töreninde açıklamalar yapan...