02 / 05 / 2024

kuveyt türk almanya şubeleri

kuveyt türk almanya şubeleri

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

QNB emekli promosyon, Kuveyt Türk emekli promosyon ne kadar? Emeklilere tam bu kadar ödenecek! Şimdi açıklandı!

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki QNB emekli promosyon, Kuveyt Türk emekli promosyon ne kadar? İşte en çok merak edilen o rakamlar...

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Yeni ev alacaklar dikkat: Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatıyla açıklandı!

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından vatandaşlara değişen faizlerle konut kredisi imkanı sunuluyor. Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatı sunuyor. İşte örnek hesaplama...

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.

Kuveyt Türk’ten Müjde Gibi Haber!

Araba fiyatlarının yükselmesinin ardından araba almak isteyen vatandaşlar kredi çekmek zorunda kalıyor. Kuveyt Türk'ten ikinci el araba almak isteyen vatandaşlara müjde gibi bir haber geldi.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çok önemli duyuru!

Kuveyt Türk, ülkemizde büyük bir müşteri tabanına sahip olan bir banka olarak, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru yaptı.

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Emeklilere, banka aracılığı ile tertip edilen bir kampanya bağlamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıntılı kampanya koşulları açıklandı. Kuveyt Türk aracılığı ile başlatılan kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz

kuveyt türk almanya şubeleri Haberi

kuveyt türk almanya şubeleri

Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre, KT Bank AG, genişleme stratejisi çerçevesinde şube ağını büyütmeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kuveyt Türk'ün yüzde 100 iştiraki olarak 2015 yılında Almanya'da kurulan ve kıta Avrupa'sına faizsiz bankacılık hizmeti sunan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı.

Geçen yıl rakamsal hedeflerine ulaşan KT Bank'ın Münih'te açtığı şube, Almanya'daki katılım bankacılığının başarısında önemli bir rol oynuyor.

"Münih şubesi Almanya'nın güneyine hizmet verecek"

KT Bank AG Genel Müdürü Ahmet Kudsi Arslan yaptığı açıklamada, KT Bank olarak bankacılık ürün ve hizmetlerini şube, online veya mobil uygulamayla kolaylaştırarak müşterilerine sunduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"KT Bank mobil ekibimizle ve FinTech çözüm ortaklarımızla Almanya genelinde hizmet sağlıyoruz. İnternet şube ve mobil...