16 / 05 / 2024

kuveyt türk Körfezdeki otel gelirleri

kuveyt türk Körfezdeki otel gelirleri

Altı üye ülkeden oluşan Körfez İşbirliği Konseyi'ndeki otellerinin gelirlerinin 2016 itibariyle 25 milyar dolara ulaşmasının beklendiği bildirildi. Otel gelirleri geçen yıl 17.83 milyar dolar olarak açıklandı.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çok önemli duyuru!

Kuveyt Türk, ülkemizde büyük bir müşteri tabanına sahip olan bir banka olarak, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru yaptı.

Kuveyt Türk'ten Türk işi kampanya! Harcadıkça kazanacaksınız! Hemen bu habere bakın!

Kuveyt Türk öyle bir kampanya yaptı ki ulus olarak herkesin beğenisini aldı. 200 TL harcama yaptığınızda 20 TL kazanacaksınız. işte kampanyanın detayları.

Emekli promosyonları alev alev! Kuveyt Türk de devreye girdi! Emekliye 6 bin TL... 

Emekli promosyon yarışında geçtiğimiz ay durgun geçerken, Aralık ayıyla birlikte bankalar yeniden atağa geçti. Bankalar ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları tek tek açıklamaya başladı.  Kuveyt Türk de 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Bankalardan şok karar! Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB tek tek açıkladı! Duyanlar küçük dilini yuttu

Bankalardan şok karar geldi. Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB arka arkaya açıkladı. Bu son dakika kararını duyanlar küçük dilini yuttu...

6 bankada kıyamet koptu! Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk peş peşe açıkladı! Duyanların dudağı uçukladı!

Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk peş peşe açıkladı, 6 bankada kıyamet koptu. İşte detaylar... 

Kuveyt Türk emekli promosyonunu arttırdı! Promosyon yarışı kızıştı! Kuveyt Türk ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emekli promosyonuna ilişkin bankalardan art arda zam promosyon güncellemesi geldi. Son olarak Kuveyt Türk emekli promosyon miktarını arttırdı. Peki Kuveyt Türk'te emekli promosyonu ne kadar? İşte 2022 Kuveyt Türk emekli promosyon kampanya detayları...

Kuveyt Türk’ten ilk 24 ayı ödemesiz 180 aya varan vadeyle konut finansmanı!

Kuveyt Türk, yaptığı anlaşma kapsamında Emlak Konut GYO’nun satışa çıkardığı konutlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak ve 24 aylık ödemesiz dönemin müşterilere herhangi bir maliyeti olmayacak.

Doğuş GYO borç azaltmak için Kuveyt Türk ile sat ve geri kirala sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO mevcut kredi borçlarının kısmen kapatılması ve finansal giderlerin azaltılması amacıyla Kuveyt Türk ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı...

Kuveyt Türk konutta kar oranını yüzde 0,89’a düşürdü!

Kuveyt Türk, koşulsuz şartsız 120 aya kadar vade seçeneklerinde konut finansmanı kâr oranını yüzde 0,94’e düşürdü. Banka, konut alacaklara yeni bir fırsat sağladı.

Kuveyt Türk konut finansmanında indirim!

Kuveyt Türk en düşük konut finansmanı kar payı oranını sunan banka konumundayken bir kar payı indirimi daha gerçekleştirdi. Bankanın konut finansmanı payı %1.07’ye geriledi.

Kuveyt Türk kampanyalı konut kredisi oranları!

Kuveyt Türk Bankası kampanyalı konut finansmanı ürünü için kar payı oranlarını yüzde 1.08’e kadar düşürdü. Söz konusu oran özel bankalar arasındaki en düşük konut kredisi faiz oranı oldu...

kuveyt türk Körfezdeki otel gelirleri Haberi

kuveyt türk Körfezdeki otel gelirleri


Kuveyt Finans Merkezi tarafından yayınlanan Körfez Konaklama Raporu'na göre konaklama sektörünün yıllık birleşik büyüme oranı yüzde 6.93'ü buluyor. Bu oran, hem bölgede artan iş imkanlarını hem de turistlerin bölgeye olan talebine işaret ediyor.


Raporda, Körfez otellerindeki ortalama doluluk oranın geçen yıl yüzde 68 olduğu ve 2016'ya kadar yüzde 73'e ulaşacağı kaydedildi. Bölge ülkelerde yüksek oranda lüks otel bulunduğu ve birçok yeni otelin de inşa aşamasında olduğu ifade edildi. Geçen yıl günlük ortalama oda kiralama ücreti 204 dolara ulaştı.


Pozitif büyüme oranlarına rağmen bazı Ortadoğu ülkelerinde devam eden sosyo-ekonomik ve siyasi karmaşa nedeniyle Körfez'deki turizm sektörünün olumsuz etkilenebileceği uyarısında da bulunuldu. Sektörün karşılaştığı diğer zorluklar arasında artan inşaat maliyetleri, finans kaynaklarına ulaşma zorluğu, bölgedeki iş kanunları ve çok sık eleman personel değişikliği...