06 / 05 / 2024

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Kuyaş Gayrimenkul'ün kalan payları satışa sunulacak!

Kuyaş Gayrimenkul'Ün yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 milyon 974 TL olup, kalan paylar Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan satışa sunulacak.

Kuyaş Gayrimenkul'ün sermayesi 100 milyon TL'ye çıkarılacak!

Kuyaş Gayrimenkul'ün 100 milyon TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 54.437.596,32 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45.562.403,68 TL nakit karşılığı, olmak üzere 54.437.596,32 TL'den 100 milyon TL'ye çıkarılması karalaştırıldı.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Kuyaş Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Kuyaş Gayrimenkul'ün 2019 yılı faaliyet döneminde TFRS ve VUK'na göre zarar açıklanmış olması sebebiyle, kar dağıtımı yapılmaması oylamaya sunuldu oy birliği ile karar verildi.

Kuyaş Gayrimenkul'ün genel kurul sonuçları tescillendi!

Kuyaş Gayrimenkul'ün 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Haziran 2020 Cuma günü saat 13:00'da düzenlendi. 

Kuyaş Gayrimenkul'den asılsız haberlere ilişkin açıklama!

Kuyaş Gayrimenkul'ün kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. Bu nedenle özellikle sosyal medya ve diğer ağlarda hakkımızda çıkan haber ve yorumlara itibar edilmemesi hususunda bilgilendirmede bulundu.

Başakport 24 ne oldu? Satışa çıkacak mı?

24 Gayrimenkul, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilmesi planlanan Başakport 24 projesinde son durum nedir? Proje satışa çıkacak mı? İşte tüm cevaplar...

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show Haberi

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show


KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), 10-13 Mart 2016 tarihleri arasında bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor. Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen fuara katılan KUYAŞ, Basın Ekspres Yolu hattı üstündeki 250 bin metrekarelik alanda, entegre altın ve mücevher sanayisini bir çatı altında toplayan “Kuyumcukent”, “Wedding World”, “İstanbul Vizyon Park” ve “Merkez Plaza” projelerinde yer alan atölye, mağaza, ofisleri ve İstanbul’un en prestijli lokasyonlarından; Bağdat Caddesi'ne komşu Feneryolu ve Fenerbahçe Marina’ya yakınında yeni projelerinin pazarlama ve satışını yapıyor.  


İstanbul Jewelry Show’un, sektörün en önemli fuarlarından biri olduğunu belirten Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, “ İç ve dış sektör paydaşlarının bir arada olduğu çok önemli bir fuar. Bölgemizin...