02 / 10 / 2024

Kuyaş Yatırım arsa satışı

Kuyaş Yatırım arsa satışı

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da 60 ay vadeyle, yatırım değeri yüksek arsa satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da yatırım değeri yüksek arsaları 60 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Uzmanı açıkladı: Yatırım süresi 5 yıl ve üzerinde olanlar imarlı arsa almasın!

Toprak yatırımı yapmayı planlayanların kafasındaki en önemli sorulardan biri de arazinin imar durumu. Toprak Yatırımcısı Arif Güdül bu konuda seçim yaparken, yatırım süresinin önemli olduğunu belirterek, 5 yıldan fazla bekleyeceklere imarsız arazi tavsiye etti.

Arazi yatırımcıları dikkat! İşte İstanbul Silivri arazi yatırım rehberi! 

Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok resmi sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul Silivri arazi yatırım rehberini paylaştı. İşte arsa ve arazi yatırımcılarını yakından ilgilendiren o paylaşım…

Gayrimenkul uzmanı Kırklareli'de arazi yatırımında fırsat bölgeleri sıraladı: Trakya'da toprak değer kaybetmez! 

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler merakla değerlenece ve değer kaybetmeyecek bölgeleri araştırıyor. Gayrimenkul uzmanı, toprak yatırımında Trakya'yı işaret etti. İşte o açıklama...

Uzmanı açıkladı! Arsa yatırımı neden diğer yatırımlardan daha güvenli? 

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda neden arsa yatırımının diğer yatırımlardan daha güvenli olduğunu anlattı. 

Arsa yatırımı yapmak isteyenler için uzmanından çok önemli iki öneri geldi!

Arsa yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi nelere dikkat etmesi gerektiğini merak ederken, Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok da resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı için önerilerini paylaştı. İşte o paylaşım…

'Arsa ve araziye yatırım yapan kazanır' diyen gayrimenkul uzmanı 5 maddede nedenini açıkladı! 

Arsa ve arazi yatırımı konusunda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arsa ve arazi yatırımının neden önemli olduğunu 5 maddede açıkladı.  

Son 4 yılda yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa oldu! Buradan arsa alanlara talih kuşu kondu!

Yatırımcılar, elindeki paraları değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Kimi yatırımcı ev, araba ve arsa alırken kimileri altın ve borsa gibi yatırım araçlarını tercih ediyor. Son 4 yılda yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı ise arsa oldu. İşte detaylar...

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı.

Gayrimenkulde arsa dönemi! Arsa yatırımı riskli mi? Arsa alırken nelere dikkat edilmeli? 

Konut fiyatları artış gösterirken yatırımcılar arsaya yönelmeye başladı. Arsa yatırımı riskli mi? Arsa alırken nelere dikkat edilmeli? 

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için 'nokta' yerler! Uzman isim fiyatlarıyla birlikte açıkladı!

Konut alamayan yatırımcılar son zamanlarda arsa ve arazi yatırımına yönelmeye başladı. Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, toprak yatırımcıları için' nokta' yerleri açıkladı.

Tarla yatırımı yapmak gelecekte her şeyi değiştirebilir! Şimdi düşük fiyatla aldığınız tarlada, çiftlik eviniz olabilir!

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar sebebiyle, arsa ve arazi yatırımına talep artarken; 'Toprak yatırımından nasıl kazanç sağlanabilir?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. 32,8 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu isimli kullanıcı, tarla yatırımını adım adım anlattı. İşte o paylaşım...

Yatırım için arazi alacaklar dikkat! Uzmanı uyardı, imar durumu sizi yanıltmasın

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerin en çok ilgilendiği noktalar lokasyon ve gayrimenkulün imar durumu. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arazi alacakların kazançlı bir yatırım için dikkat etmesi gerekenleri anlattı.

Kuyaş Yatırım arsa satışı Haberi

Kuyaş Yatırım arsa satışı

Kuyaş Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa satışı hakkında açıklama yaptı.

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın ön ödeme şartı sonrası vadeli ödeme olacak şekilde alıcı ile satış sözleşmesini imzaladı. Mevcut arsada alıcı ile birlikte müşterek proje geliştirilecek. 

Kuyaş Yatırım A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimiz devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul/Bahçelievler  MAHALLE: Yenibosna  PAFTA NO: 243Ds2a  ADA NO: 1542  PARSEL NO:42 üzerinde yer alan 8.204.51 m2 büyüklüğünde şirketimize ait arsanın ön ödeme şartı sonrası vadeli ödeme olacak şekilde alıcı ile  satış sözleşmesi imzalanmıştır. Mevcut arsa üzerine alıcı ile birlikte müşterek proje geliştirilecektir.

Pay sahiplerine ve kamuoyuna...