29 / 04 / 2024

kuyumcu

kuyumcu

Gram altın fiyatlarının büyük bir düşüşe geçmesinin ardından kuyumcu esnafından yatırımcılara önemli uyarılar geldi.

Altın alacaklar bu oyuna dikkat!

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, ütüleme işleminden geçirilerek satışa sunulan takı setleriyle ilgili tüketicileri uyardı. Yazıcı konuyu mahkemeye taşıyacaklarını söyledi.

Altın piyasasının kurtları gram altının 1400 liraya ne zaman çıkacağını açıkladı! Kuyumcudan al haberi

Gram altın fiyatlarıyla ilgili tahmin bu kez kuyumculardan geldi. Kuyumcular gram altının 1300- 1400 liraya yükseleceğini iddia ederek, altına yatırım yapmak için doğru zamanı açıkladı.

Kuyumcularda altın satışları durdu!

Son günlerde kuyumculara altın almak için giden vatandaşlar kuyumculardan aldığı yanıtla şoka döndü.

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Kuyumcu esnafından altın fiyatları hakkında bazı tahminler geldi. Şu an altın almak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de 'Gram altın düşecek mi?' sorusudur. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarıyla ilgili bazı tahminlerde bulundu. 

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

Gram altın fiyatlarının 8000 TL'ye yükseleceği haberleri kısa sürede yayıldı ve birçok kişi kuyumcu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Altına yatırım yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği uyarısı yapılarak uzmanlar tarafından gram altın fiyatlarının sıçrama yapacağı tarih belirtildi. İşte detay

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş depremi altını vurdu! Altın üretimi durdu! Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar oldu?

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 700 kuyumcu atölyesi, üretimini durdurdu. Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar oldu? Kahramanmaraş altın fiyatları kaç TL? 16 Mart 2023 Kahramanmaraş altın fiyatları.

Altın artık güvenli liman değil mi? Kuyumculardan büyük uyarı

Altının son dönemlerde yaşadığı gerilemeler hem altın satıcılarını hem de altın yatırımcılarını tedirgin etti. Kuyumcu esnafı, elindeki altını satmak isteyenleri ise bir süre sabretmeleri hususunda ikaz etti.

1 Ocak’tan sonra iğneden ipliğe her şey değişecek! Kuaför, kuyumcu, berberler…

Yeni yıldan sonra vatandaşı ve esnafı ilgilendiren pek çok düzenleme yürürlüğe girecek. İşte detaylar!

Tespit edilince harekete geçtiler! Foseptik deyip geçmeyin orada bir servet yatıyor! 

Duyulduğunda 'yok artık' diyebileceğiniz bir olay Kahramanmaraş'ta yaşandı. Bir kuyumcu sitesinde altın üretimi yapılırken ortaya çıkan altın tozlarının kanalizasyona karıştığı saptandı. 

Elinizdeki altınları bozdurmayın! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Net rakam şimdi geldi! 

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye başladı. Gözler altına çevrilirken Kuyumcu Cengiz Çiftçi gram altının geleceği net rakamı açıkladı. Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Elinizdeki altınları bozdurmayın!

Altın dip yaptı vatandaş kuyumcuya koştu! Esnaf uyardı bu düşüş...

Gram altın fiyatlarının büyük bir düşüşe geçmesinin ardından vatandaşlar kuyumculara akın etti. Kuyumcu esnafından yatırımcılara önemli uyarılar geldi.

Kuyumculardan altın yatırımcılarına çarpıcı uyarı!

Gram altın fiyatlarının büyük bir düşüşe geçmesinin ardından kuyumcu esnafından yatırımcılara önemli uyarılar geldi.

İstanbul Experıences Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Experıences Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Kuyumcu tarafından kuruldu.

Altına 'gurbetçi' müdahalesi... Altın yatırımcısını yakından ilgilendiren detaylar...

Mustafa Aslan adlı  kuyumcu, geçen yıl 80 euro olan çeyrek altın fiyatının bu yıl 92 euro olduğunun altını çizerek "Altın euroya karşı daha fazla prim yaptı. O sebepten dolayı gurbetçi arkadaşlarımız euro yerine altını tercih etti." ifadelerini kullandı.

kuyumcu Haberi

kuyumcu

Gram altının 970 TL'nin altına düşmesi yatırımcılarda heyecan ve merak uyandırdı.

Konuya ilişkin kuyumcu esnafından dikkat çeken uyarı ve tahminler geldi.

Geçtiğimiz hafta gerileyen altın fiyatları yatırımcılarını harekete geçirirken, kuyumcularda da hareketlilik yaşandı.

Kuyumcu vitrinlerinde işçiliği olmayan ziynetlere göz gezdiren yatırımcılar, kuyumcuları dikkate alarak uzun vadede yatırımlarını yaptı. Bin liranın altında seyreden gram altın fiyatları yüzleri güldürürken, kuyumcu Mustafa Aslan, "Her düşüş alım için bir fırsattır" diyerek yatırım tavsiyesinde bulundu.

"ALTIN FİYATLARININ YÜKSELECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM"

Kuyumcu Aslan, "Altın geçen haftaya göre biraz geriledi. Ama tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim her düşüş alım için bir fırsattır. Bunu da altın yatırımcıları özellikle değerlendiriyor. Büyük bir talep var, özellikle 24 ayar ve ziynet altınlara. Zannediyorum ki önümüzdeki haftalarda altın bu düşüşünden sonra bir yükseliş gösterecek. Her düşüş alım...