07 / 05 / 2024

kuyumcukent Akalın Apartmanı Kalamış

kuyumcukent Akalın Apartmanı Kalamış

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi Adi İş Ortaklığı, projede eski kat maliki olan 20 adet daire sahiplerinin tamamı ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesini imzaladı.

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Demet Akalın'dan Adalet Bakanlığı'na çağrı! Ev sahiplerini koruyan bir yasa çıksın!

Ev sahibi ve kiracı gerilimine Demet Akalın'da eklendi. Geçtiğimiz günlerde 5 bin TL kir ödeyen kiracısına sert çıkışta bulunan Akalın şimdi de Adalet Bakanlığı'na seslendi...

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Ülkemizde son dönemlerde ciddi bir sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin lira kira ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" dedi.

Kiracı apartman yöneticisi olabilir mi? 

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, denetçi veya denetim kurulu kat malikleri arasından seçilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, kiracılar denetçi olarak atanamazlar. Bu durumda merak edilen diğer konulardan biri de kiracıların apartman yöneticisi olup olamama durumudur. İşte bu konu ile ilgili önemli açıklam

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 96 kişinin hayatını Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün hakkında, 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

kuyumcukent Akalın Apartmanı Kalamış Haberi

kuyumcukent Akalın Apartmanı Kalamış

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi Adi İş Ortaklığı, projede eski kat maliki olan 20 adet daire sahiplerinin tamamı  ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesini imzaladı. 


Açıklama:

29.07.2015 tarihli KAP açıklamamızda yer alan Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi Adi İş Ortaklığı, projede eski kat maliki olan 20 adet daire sahiplerinin tamamı  ile noter huzurunda Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesini 05.08.2015 tarihinde  imzalamıştır.


Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.


Saygılarımızla,

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI...