29 / 04 / 2024

Kuyuönü İtfaiye Binası

Kuyuönü İtfaiye Binası

Nitelikli personelin yanı sıra araç gereç olarak da bölgenin en kapsamlı teşkilatına sahip olan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, her geçen gün kendini geliştiriyor.

'Hizmet binası' adı altında rektör kendine 7,2 milyonluk lüks villa yaptırıyor!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörünün “Hizmet binası” adı altında villa yaptırdığı ortaya çıktı. Deprem sonrası hasarlı binalara girilememesi sebebiyle öğrencilerin okula gelemediği üniversitede rektörün yaptırdığı villa gündeme bomba gibi düştü.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Kentsel dönüşüm kredi desteği 2 katına çıkarıldı, dönüşüm hız kazandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın kendi binasını dönüştürmek isteyen vatandaşa desteği iki katına çıkarmasıyla kentsel dönüşüm farkındalığı hız kazandı.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü'nün devredildiği iddiası TBMM'de!

İstanbul'da bulunan Zirai Karantina Müdürlüğü'nün hizmet binası ve arazisinin bir vakfa devredildiği iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası TBMM gündeminde!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni konser binası ve logosu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına yeni logo!

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası 29 Ekim'de açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın dünya standartlarındaki yeni senfoni binası 29 Ekim'de açılacak...

İş Bankası'nın tarihi binası resim müzesi olacak!

Türkiye İş Bankası'nın resim koleksiyonuna ev sahipliği yapmak için tahsis edilen Beyoğlu'ndaki tarihi binanın restorasyonu için hazırlıklar tamamlandı.

Kuyuönü İtfaiye Binası Haberi

Kuyuönü İtfaiye Binası


Nitelikli personelin yanı sıra araç gereç olarak da bölgenin en kapsamlı teşkilatına sahip olan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, her geçen gün kendini geliştiriyor.

Büyükşehir statüsü ile birlikte yeniden yapılanmaya giden İtfaiye Dairesi Başkanlığı, meydana gelebilecek yangın ve diğer doğal afetlere anında müdahale edebilmek için şehrin değişik noktalarına şube kuruyor. Bu kapsamda daha önce Sanayi Sitesi ile Organize Sanayi Sitesi’nde şubesi bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, şimdi de Kuyuönü’nde kurduğu şubeyi hizmete sundu.

Yeni hizmete giren Kuyuönü şubesi ile birlikte; 1 merkez ve 3 de şube olmak üzere toplam 4 noktada, yangınlara müdahale etme imkanına kavuşuldu.

Kuyuönü Mezarlığı yanında hizmete giren mobil İtfaiye Şubesi, 3 araçlık kapasitesi ile 3 vardiya halinde 15 personelle hizmet veriyor.



Malatya Büyükşehir...