30 / 04 / 2024

Kuzey Şehircilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Kuzey Şehircilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Kuzey Şehircilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 1 milyon TL sermaye ile, Hulusi Taşkıran, Mehmet Naci Topsakal ortaklığıyla kuruldu...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Gf Kuzey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Kuzey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Şimşek ve Gökhan Hut ortaklığında kuruldu.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 355 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağlam tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Bayraktar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyet Bayraktar tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Dayanıklı binalar ve yeni bir altyapının çözümü kentsel dönüşüm!

Daha dayanaklı binalar için kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken ARI Şehircilik İnşaat Danışmanlık 7 bini aşkın konut ve işyerinin dönüşümü için 160 bin uzlaşma görüşmesi yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

Kuzey Şehircilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu Haberi

Kuzey Şehircilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

1 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi Karaağaç Caddesi Haliç Kongre Merkezi İdari Bina Zemin Kat NO:2 adresinde faaliyete geçirildi. 29 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hulusi Taşkıran, Mehmet Naci Topsakal ortaklığıyla...