07 / 05 / 2024

Kuzey Yakası satış fiyatları

Kuzey Yakası satış fiyatları

373 adet ofis, ticari alan ve otelden meydana gelen Kuzey Yakası bugün satışa çıktı. Projede fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Kuzey Yakası'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Kuzey Yakası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Emlak Konut GYO Batıyakası Mart'ta satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle Kartal'da inşa edilen Batı Yakası projesi için geri sayım başladı. Peki dev proje ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Kuzey Yakası Projesi'nin değeri  ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO'dan Kuzey Yakası projesinde 234.2 milyon TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi, 982 ada 3 parselde bulunan 27 bin 948,34 metrekare alana sahip bağımsız bölüm KDV Dahil 234 milyon 208 bin 702 TL peşin bedel üzerinden satıldı.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO 3 projedeki ticari üniteleri satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Maslak 1453, Kuzey Yakası ve Karat 34 projelerinde yer alan ticari üniteleri satışa sundu. Satışa sunulan ticari üniteler için belirlenen ödeme planları açıklandı.

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Kuzey Yakası satış fiyatları Haberi

Kuzey Yakası satış fiyatları


Emlak Konut GYO'nun İstanbul Başakşehir'de hayata geçirdiği Kuzey Yakası bugün satışa çıktı. Kuzey Yakası'nda 373 adet ofis, ticari alan ve otel bulunuyor.


364 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Kuzey Yakası 10 blok halinde yükselecek. Projenin 7 bloğu ticaret alanları ve ofislere, geriye kalan 2 bloğu otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrılıyor. Kuzey Yakası'nda yer alan ofislerin fiyatları 349 bin liradan başlıyor.


"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla tanıtılan Kuzey Yakası projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 18 kilometre,  15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 32 kilometre mesafede yer alıyor.


Kuzey Yakası Başakşehir projesinin otel bloğunda, kongre merkezi, 600 kişilik...