20 / 05 / 2024

Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Atakan Şen tarafından 300 bin TL sermaye ile 24 Ekim 2017'de kuruldu. 

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Ticaret Bakanlığı'ndan 16 beton ve çimento firmasına 33,7 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakanlık 16 beton ve çimento üreticisi firmaya, fahiş fiyat uygulamaları sebebiyle 33 milyon 791 bin lira ceza kesildiğini açıkladı.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan çimentoculara son uyarı: Yol yakınken yanlıştan dönün, fiyatları düşürün!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, hazır beton ve çimento üzerindeki şikayetlerin artması üzerine denetimlerin artırıldığını açıkladı. Yanlış yapanlarla ilgili son uyarısını yapan Bakan Bolat ''Yol yakınken yanlıştan dönsünler, fiyatları düşürsünler" çağrısında bulundu.

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Salih Özceylan tarafından kuruldu.

Çimento fiyatları isyan ettirdi: Bu fiyatlar kabul edilemez!

İnşaat malzemelerinde rekor artışlar gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi çimento fiyatlarına gelen yüksek zamlar müteahhitleri isyan ettirdi. Fahiş fiyatlar adından Ticaret Bakanlığı çimento fiyatlarında inceleme başlattı. Öyleyse çimento fiyatları ne olur?

Ticaret Bakanlığı'ndan çimentoda fahiş fiyat incelemesi!

Ticaret Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörüyle ilgili araştırma ve inceleme başlattı.

İska Çimento Beton Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İska Çimento Beton Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Abdulkadir Ayhan ve İsmail Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Jabal Bazyan Çimento Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Bazyan Çimento Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Halo Taher M. Mustafa tarafından kuruldu.

Müteahhitlerin iş bırakma kararı çimento ihracatını frenledi!

Müteahhitlerin bir süredir çimento fiyatlarında fahiş yükselişler yapıldığı sebebiyle iş bırakma kararını açıklamalarının iki gün sonrasında, çimento ihracatı kısıtlandı. Ticaret Bakanlığı, İhracatı Kayda Bağlı Mallara İlişkin Tebliğ kapsamına, çimento ve klinkeri de aldı. 

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Haberi

Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 24 Ekim 2017'de  300 bin TL sermaye ile  Atakan Şen tarafından kuruldu. 

Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Her nevi inşaat malzemlerinin makinelerinin sistemlerinintoptan ve perakende alım satımı imalatı ithalat ve ihracatınıpazarlamasını yapmak ve 11.11.2010 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres; MERKEZ MAH.KAVAK SOK.EREN HOLDİNG SİT.B BLK.APT.N.39...