07 / 05 / 2024

Kylie Jenner doğumgünü villa kirası

Kylie Jenner doğumgünü villa kirası

Kylie Jenner, doğum günü kutlamalarında kiraladığı üç yazlık villa için 50 milyon doları gözden çıkardı. 10 Ağustos’ta 19 yaşına basan Kylie Jenner, bu özel günü kutlamak için Turks & Caicos Adaları’nda üç villa kiraladı.

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gazda son dakika gelişmesi! Detaylar netleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gaz ile ilgili son dakika haberi geldi. Yaklaşık 20 milyon abonenin yararlanacağı ücretsiz doğalgazın detayları netleşti. İşte ayrıntılar...

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Doğalgaz kullananlar hemen baksın! Yeni döneme girildi!

Doğalgazın ne zaman ücretsiz olacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki doğalgaz ne zaman ücretsiz olacak? İşte detaylar!

Karısına 'neden erkek doğurmadın' demek psikolojik şiddet sayılacak! Yargıtay boşanma sebebi olarak belirledi!

Yargıtay boşanma davasında çarpıcı bir karar aldı. Yargıtay Hukuk Dairesi ‘’neden erkek çocuk doğurmadın?’’ diye eşini hor gören erkek eşi kusurlu buldu. İşte kararla ilgili tüm detaylar…

Yeni Doblo Trekking ile sevdiklerinizle doğanın tadını çıkarın! İşte 21 Eylül 2022 Yeni Doblo Trekking fiyat listesi

Fiat ticari araçların gözdesi Doblo Combi, Yeni Trekking modeli ile hem hafta içi yoğun iş temponuza uyum sağlamak hem de hafta sonu sevdiklerinizle doğanın tadını doyasıya çıkarmak için tasarlandı. İşte 21 Eylül 2022 Fiat Doblo fiyat listesi

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

Satın aldığı lüks malikanelerle gündem olan model Kylie Jenner inşaat işine girdi. Güzel model, kendisi için saray yaptıracak.

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Kylie Jenner'in lüks malikanesi!

23 yaşındaki Kylie Jenner'in geçtiğimiz yıl satın aldığı malikane gündem olmuştu. Jenner malikane için 36.5 milyon dolar ödemişti. 

Kylie Jenner doğumgünü villa kirası Haberi

Kylie Jenner doğumgünü villa kirası

Kylie Jenner, doğum günü kutlamalarında kiraladığı üç yazlık villa için 50 milyon doları gözden çıkardı


10 Ağustos’ta 19 yaşına basan Kylie Jenner, bu özel günü kutlamak için Turks & Caicos Adaları’nda üç villa kiraladı. Sosyetik güzel, toplam 23 odalı evler için 50 milyon dolar (147 milyon TL) ödedi. Şu sıralar sevgilisi Tyga, kardeşi Kendall Jenner ve arkadaşlarıyla tatil yapan Jenner, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Grup önceki gün at binerken objektiflere...