19 / 07 / 2024

La Rioja\'ya mimari dokunuş

La Rioja\'ya mimari dokunuş

La Rioja, dünyaca tanınmış mimarlar tarafından yenilendi...

İzmir'e çarpıcı deprem uyarısı: En çok etkilenecek ilçeler tek tek açıklandı! Deniz kentin içine yürüyecek! 

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Koray Çetin Önalan, İzmir'de olası bir depremde Konak, Alsancak, Bayraklı, Mavişehir ve Bostanlı'da sıvılaşma yaşanacağına, denizin kentin içine doğru yürüyeceğine dikkat çekti. İşte o açıklama...

Tebernüş Kireçci: İbiza'da kiralara gücü yetmeyenler arabalarında yaşamaya başladı, Türkiye'de de karşılaşılabilir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, İbiza'da kiralara gücü yetmeyen ada sakinlerinin arabalarda yaşadığını dile getirdi ve böyle giderse Türkiye'de de benzer manzarayla karşılaşılabileceğini söyledi. İşte o açıklama... 

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İhracatta tarihi rekor! Almanya’ya bir ayda 1.5 milyar dolarlık ürün sattık!

Türkiye 1 milyar 599 milyon dolarlık satışla Almanya'ya tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatını gerçekleştirdi. Ülkeye mayıs ayında en fazla dış satımı 426 milyon 440 bin dolarla otomotiv endüstrisi yaptı.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Muğla Ortaca'da yaşanan arazi sorunları mecliste!

Muğla'nın Ortaca ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde yaşanan arazi sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Bina yapıları kar yağışını nasıl etkiler?

Uzmanlara göre şehirlerdeki yapılaşma şekli karın yağış biçimini de etkiliyor. Peki, dikey mimari kar yağışını nasıl etkiliyor.

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

Mesa’dan iki ilginç köşk inşaatı!

Son dönemde Boğaziçi tepelerinde hareketlilik yaşanıyor.  Boğaz'a paralel yamaçlarda hiç olmadığı kadar inşaat ve yapılaşma yaşanıyor. Mesa İnşaat söz konusu bölgelerde köşk inşa ediyor. 

Martı GYO Muğla Ortaca revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Muğla Ortaca değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

La Rioja\'ya mimari dokunuş Haberi

La Rioja\'ya mimari dokunuş

Brigitte Weber, Durmuş Dilekçi, Ertuğ Uçar, Hakan Külahçı, Kerem Erginoğlu, Mustafa Toner ve Sinan Kafadar gibi ülkenin önde gelen mimarları La Rioja'yı ziyaret etti.


1998'de dönüşüm yapılmış La Rioja'daki 600 şaraphane tamamen değişmiş, modifiye...