01 / 05 / 2024

La Vie İstanbul Küçükçekmece satış ofisi

La Vie İstanbul Küçükçekmece satış ofisi

La Vie İstanbul Küçükçekmece satılık dairelerin fiyatları 217 bin TL'den başlıyor. ANF Proje Ortaklığı'nın La Vie İstanbul projesinde 5 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor...

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

İstanbul'da zemin sıvılaşması! Büyük deprem için peş peşe açıklandı: Atatürk Havalimanı’ndan denize doğru gidildikçe...

Prof. Dr. Süleyman Dalğıç, İstanbul'daki zemin sıvılaşması tehlikesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dalğıç, yer yer işaret ederek uyarılarını dile getirdi. 

İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

İstanbul'da et fiyatları resmen kuruma göre farklılaşıyor. İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Borsa, Japonya’ya rağmen günü kazançla kapadı! Bugün en fazla hangi sektör kazandırdı?

Borsa İstanbul bugün Japonya’dan gelen haberlerde önce dalgalansa da daha sonra toparlayarak günü yeniden kazançla kapadı.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam! Sürücüler tepki gösterdi

İstanbul Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam yapıldı. 17 lira olan araç giriş ücreti zam kararı sonrası 36 liraya çıkarıldı. Zamma sürücülerin tepki göstermesi sonrasında ücret 30 liraya düşürüldü. İşte detaylar..

Yenişehir'deki en yüksek yapılaşma izni verilen parseller kimlere ait?

Tartışmalı proje Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilecek Yenişehir'de en yüksek yapılaşma izninin verildiği toplam büyüklüğü 7 milyon metrekareye ulaşan 223 adet parselin sahipleri merak edilmeye başlandı. 

Mahir Polat'tan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Kamuoyunda tepkilerle karşılaşan İstanbul'da Tarihi Yarımada’daki Mimar Sinan'ın eseri Süleymaniye Camii'nin önünde yapılan İlim Yayma Vakfı'nın yurt inşaatında resmi süreç sürüyor. Sürecin nasıl işleyeceğiyle ilgili İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'tan açıklama geldi.

Kaptanlar Kanal İstanbul'la ilgili ne diyor?

ABD’nin önde gelen gazetelerinden Washington Post, İstanbul Boğazı ve Kanal İstanbul’a ilişkin tartışmalarla ilgili bir yazı yayınladı. Yazıda, Kanal İstanbul'la ilgili kaptanların görüşlerine yer verildi.

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

La Vie İstanbul Küçükçekmece satış ofisi Haberi

La Vie İstanbul Küçükçekmece satış ofisi


İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor olan La Vie İstanbul projesi ANF Proje Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. La Vie İstanbul Küçükçekmece projesinde 109 daire ve 5 dükkan bulunuyor.


Küçükçekmece La Vie İstanbul projesinde konutların alanları 48 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. La Vie İstanbul Küçükçekmece satılık 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşuyor.


La Vie İstanbul Küçükçekmece projesi 2016 yılının sonunda teslim ediliyor. La Vie İstanbul Evleri projesinde 5 bin TL peşinat ödemesiyle, 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


La Vie İstanbul Küçükçekmece satılık daire fiyatları 217 bin TL'den başlıyor. La Vie İstanbul Küçükçekmece projesinde fitness, sauna, spor sahaları, toplantı salonu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.




Telefon: 0212 590 15 15

Web: www.lavieistanbul.com

Gülcihan...