07 / 05 / 2024

Lal Gayrimenkul ulaşım

Lal Gayrimenkul ulaşım

Lal Gayrimenkul eğitim seminerlerinde sektörü değerlendiriyor. Lal Gayrimenkul Değerleme, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde düzenlenen konferansta Geomatik Mühendisliği öğrencilerine gayrimenkul değerleme sektörü hakkında da bilgiler verdi.

Lal Gayrimenkul, Gayrimenkul Değerleme esasları için etüt veriyor!

SPL Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Sınavı Gayrimenkul Değerleme Esasları Modülü için hazırlık amacıyla planlanan 4 haftalık eğitim devam ediyor. Lal Gayrimenkul Gayrimenkul, Değerleme esasları için etüt veriyor...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Khaled Sekh Mohamad, Ammar Bılal ve İsmail Bılal ortaklığında 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Lal Gayrimenkul Değerleme, Proestate 2017'ye katıldı!

Yurt içi ve yurt dışındaki Gayrimenkul konulu fuarları yakından takip eden Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Rusya’da gerçekleştirilen PROESTATE Uluslararası Emlak ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM Fuarı'na katıldı!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olan ve sektörün öncülerini bir araya getiren MIPIM 2016’da açtığı stant ile yerini aldı.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Lal Gayrimenkul ulaşım Haberi

Lal Gayrimenkul ulaşım

Gerçekleştirdiği eğitim, seminer gibi etkinliklerle sektörü bilgilendirme misyonuna sahip olan Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., üniversiteler düzeyinde de faaliyetlerine devam ediyor. Daha önce Ankara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETU) öğrencilerine yönelik bilgilendirici faaliyetler düzenleyen Lal Değerleme A.Ş., son olarak Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine konuk oldu. Üniversitenin Geomatik Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen “Geomatik Mühendisliğinde Gayrimenkul Değerleme Sektörü” başlıklı konferansa, topluluğun daveti üzerine Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. Eğitim Bölüm Müdürü Osman Yüksel katıldı. Tahir Karauğuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Osman Yüksel tarafından öğrencilere yönelik bir sunum yapılarak, gayrimenkul ve değerleme kavramları, sektördeki çalışma koşulları ve kariyer imkanı, sektörün çalışma alanları, iş hacmi, güncel durumu ve geleceği hakkında bilgiler...