14 / 05 / 2024

Lalezar Termal ne zaman bitecek

Lalezar Termal ne zaman bitecek

Erzurumlu 14 iş adamının bir araya gelerek turizm tesisi yatırımına imza atmasıyla hayata geçen Lalezar Termal Projesi, ilde termal turizmi canlandırma hedefinde...

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki 5 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşan Kentplus Yalova projesinde avantajlı satışlar sürüyor. Peki, Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları sürüyor!

Termal turizm sektörüne yeni bir soluk getiren Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Akropol Termal Şehir turizm sektöründe alışılmışın dışına çıkarak, konut sahiplerine yaşanabilir bir 'termal şehir' imkânı sunuyor.

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kuşadası Devlet Hastanesi'ne güneş enerjisi!

Güneş paneli üreticisi Ezinç Grup, Kuşadası'nda Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 150 yataklı Devlet Hastanesi'nin Solar Termal Güneş Enerji Sistemi Uygulamasını hayata geçirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Kütahya Ilıca Harlek Termal Otel yenilendi!

Kütahya Ilıca’daki Harlek Termal Otel’in, 1,5 yıl aradan sonra yenilenen yüzüyle 1 Ocak gününe kadar tekrar hizmete sunulacağı bildirildi.

Kütahya Harlek Termal Otel 1 Ocak'ta açılacak!

Kütahya Ilıca’daki Harlek Termal Otel’in, 1,5 yıl aradan sonra yenilenen yüzüyle 1 Ocak gününe kadar tekrar hizmete sunulacağı bildirildi.

Lalezar Termal ne zaman bitecek Haberi

Lalezar Termal ne zaman bitecek



Erzurumlu 14 iş adamının bir araya gelerek turizm tesisi yatırımına imza atmasıyla hayata geçen Lalezar Termal Projesi, ilde termal turizmi canlandırma hedefinde. 

Erzurum'un yıllık ortalama ısı değerinin 10 derece olduğu bilgisini veren Lalezar Termal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şener Ardahanlı, "Kentte geçmişten gelen hamam ve kaplıca kültürünün yaygın olmasında, iklim yapısının soğukluğu önemli bir etken. Lalezar Termal, yurt içi ve dışında hızla gelişen termal turizmini Erzurum'da tekrar canlandırmak için bir araya gelmiş 14 iş adamının kurduğu bir firma" dedi. Ardahanlı termal tesisin 2015'te faaliyete geçeceğini belirtti. 


Lalezar Termal'in tesislerinin inşaatına geçen yıl başlandığını bildrien Şener Ardahanlı, "Günübirlik tesislerin 2015 yılının Haziran ayında faaliyete geçmesini planlıyoruz. Aynı anda 400 kişi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Lalezar Termal, 6 bin metrekare kapalı alana konumlanmış...