01 / 05 / 2024

Landlords arsa şirketi

Landlords arsa şirketi

Landlords Arsa ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tebernüş Paşa Kireçci, Kadir Kurtuluş, Cem Demirayak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Şişli'de kuruldu.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

Arz Arsa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Arsa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Danış tarafından kuruldu.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Adk Arsa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adk Arsa Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sema Öztürk tarafından kuruldu.

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Çetinkaya ve Yusuf Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Cingöz ve Özlem Cingöz ortaklığında kuruldu.

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Simge Çatanak tarafındna kuruldu.

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Tevfik Sezgin tarafından kuruldu.

Beylerbeyi Arsa Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Beylerbeyi Arsa Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İhsan Bekar tarafından kuruldu!

Landlords arsa şirketi Haberi

Landlords arsa şirketi

Landlords Arsa ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tebernüş Paşa Kireçci, Kadir Kurtuluş, Cem Demirayak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Şişli'de kuruldu.

Landlords Arsa ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Gayrimenkul 1- Her türlü gayrimenkulleri (arsa, arazi, bina, işyeri, konut vb.) satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlerde aracılık ve komisyonculuk yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli olan ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumları çıkarmak,projelendirmek ve bu işlerle ilgili aracılık, komisyonculuk yapmak. Proje Geliştirme  Danışmanlık 4-Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı...