02 / 05 / 2024

Landon Thomas Jr New York Times

Landon Thomas Jr New York Times

New York Times gazetesi muhabiri Landon Thomas Jr. , İETT'yi ziyaret ederek Genel Müdür Mümin Kahveci'den metrobüs hakkında bilgi aldı. Gazeteciler, Zincirlikuyu metrobüs istasyonunda gerçekleşen görüşmenin ardından metrobüs hattında teknik geziye katıldı

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Volkswagen'de çanlar çalıyor: Kemer sıkma kararı alındı

İddiaya göre; Volkswagen CEO’su Thomas Schafer, yapılan bir toplantıda kemer sıkma kararı aldıklarını tüm yöneticilere ilan etti. İşte detaylar...

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.

Fed Başkanı enflasyonu düşürmeye kararlı! İşte Merkez Bankası’nın yol haritası!

Richmond Fed Başkanı Thomas Barkin, Merkez Bankası’nın enflasyonu düşürmeye kararlı olduğunu dile getirdi.

Türk Hava Yolları'ndan iş fırsatı! Son gün 28 Mart...

Türk Hava Yolları gençlere iş fırsatı sunuyor. THY, "Take-Off Jr." isimli programla personel alımı yapacağını duyurdu. THY'nin "kariyer.thy.com" uzantılı internet portalında yayında olan ilana son başvuru tarihi ise 28 Mart olarak açıklandı.

ABD'de ünlü isimlere kripto para davası açıldı!

Aralarında Kim Kardashian, boksör Floyd Mayweather Jr. ve eski basketbol oyuncusu Paul Pierce'ın da aralarında olduğu çok sayıda ünlü için kripto para davası açıldı.

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Johnny Ren tarafından kuruldu.

Milyarderlerin serveti 4,1 trilyon dolar daha arttı!

Fransız ekonomist Thomas Piketty tarafından kurulan bir gruba göre, milyarderlerin küresel refahtan aldığı pay koronavirüsü salgını sırasında rekor seviyeye ulaştı. 

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Justın Thomas Mays, Omran Alakkad ve Peter Tahhan ortaklığında kuruldu.

Alışveriş merkezlerinin sonu mu geldi?

Capital Dergisi yazatı Thomas Frey, bu ayki köşesinde ''Alışveriş merkezlerinin sonu mu geldi?'' konulu yazısını kaleme aldı...

Landon Thomas Jr New York Times Haberi

Landon Thomas Jr New York Times


İstanbul’un toplu ulaşım sistemi, metrobüs uygulaması ve yeni projeler hakkında Amerikalı gazetecilere bilgi veren İETT Genel Müdürü Kahveci, İETT’nin 143 yıldır İstanbul’a hizmet verdiğini belirterek hedeflerinin uluslararası alanda lider olmak olduğunu söyledi. 


Metrobüsün İstanbulluların hayatında önemli yere sahip olduğunu kaydeden Kahveci, “Metrobüs hattında 505 araçla 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşım hizmeti veriyoruz. Akıllı ulaşım sistemlerinde son teknolojik yenilikleri uygulamaya çalışıyoruz. İETT, İstanbul’da 24 saat hizmet veren bir kurum. Dolayısıyla hem araçlarımızı hem şoförlerimizi hem de yolculuk hareketlerini 24 saat esaslı izlemek durumundayız. 

Edirnekapı garajında bulunan komuta kontrol merkezi sayesinde teknolojinin de yardımıyla sistemi anlık olarak takip ediyor, elde ettiğimiz verilerle araç, hat ve güzergah planlamalarını gerçekleştiriyoruz. Metrobüs hattının sağlıklı olarak işleyişi hem sahada hem de komuta kontrol merkezinde dikkatle görev...