07 / 05 / 2024

Lansman İnşaat

Lansman İnşaat

Lasman İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Yücel tarafından 400 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Merkez Ankara lansman avantajlarıyla yarın satışta!

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen, Millet Bahçesi’ne komşu Merkez Ankara, lansman avantajlarıyla satışa çıkıyor...

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Yakapark basın lansmanı 27 Nisan'a ertelendi!

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla tanıtıyor. 

Yakapark basın lansmanı 5 Nisan'da!

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla basına lanse edecek. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta!

Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Cengiz İnşaat,  markalı ilk konut projesi Livin’İzmir’i hayata geçiriyor. Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta yapılacak. 

MESA Gökada basın lansmanı ertelendi!

Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesinin basın lansmanını ileri bir tarihe erteledi. 

Lansman İnşaat Haberi

Lansman İnşaat

Lasman İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Yücel tarafından 400 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı'nda kuruldu. 


Lansman İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1/ Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arsa ve araziler almak ve bunlar üzerinde veya başkalarına  ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2/ Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.3/ Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...