29 / 04 / 2024

lansmanı yapılan gayrimenkul projeleri

lansmanı yapılan gayrimenkul projeleri

Gayrimenkul sektörü ekonomideki yavaşlamaya rağmen yoluna devam ediyor. Sektörde son 7 günde tanıtılan projelerin yatırım değeri 6 milyar lirayı buluyor.

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

En çok konut satışı yapılan ilk 7 il değişmedi!

Pandemi sürecinin ardından düşen konut faizleriyle adeta bir patlama yaşayan gayrimenkul sektöründe hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. 2019 yılı ile kıyaslama yapıldığında ise en çok konut satışı yapılan ilk 7 il değişmedi.

Yapılan gayrimenkul bağışı geri alınır mı?

Posta yazarı Tamer Heper bir okuyucusunun 'Dede tarafından toruna yapılan bağış, dede öldükten sonra geri alınabilir mi? ' sorusunu yanıtladı.

Son üç yılda yabancılara yapılan gayrimenkul satışları TBMM'de!

Son üç yılda yabancılara yapılan konut ve arsa satışları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkulde yapılan 7 yeni düzenleme!

Hükümet gayrimenkul sektörünün desteklenmesi ve dolar sorununun çözülmesi adına birçok yeni düzenlemeye imza attı. İşte gayrimenkulde yapılan 7 yeni düzenleme..

KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı!

İnşaat ve finansmanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla TOKİ tarafından sanayiye destek kapsamında yaptırılan Türkiye ve Avrupa'nın dev projesi KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı. 

Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı! 449 bin TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığıyla, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçirilen Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı.

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.

Kamulaştırma yapılan alanda daire satışı nasıl yapılır?

Vatandaşların gayrimenkulünün yasalarda belirtilen şekillere uyularak kamu idaresine geçmesina kamulaştırma deniyor. Peki, kamulaştırma yapılan alanda daire satışı nasıl yapılır?

Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18'ncisi yapıldı!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle yapılan Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18'ncisi gerçekleştirildi. 

9 maddede Torba Tasarı ile gayrimenkulde yapılan düzenlemeler!

TBMM'ye sunulan Torba Tasarı'da gayrimenkul sektörünü ilgilendiren bazı hükümler bulunuyor. İşte 9 maddede gayrimenkul sektöründe yapılan düzenlemeler..

lansmanı yapılan gayrimenkul projeleri Haberi

lansmanı yapılan gayrimenkul projeleri

Ekonomideki yavaşlamaya rağmen gayrimenkul sektörü yoluna tam gaz devam ediyor. Son bir haftada açıklanan projelerin yatırım değeri 6 milyar lirayı buldu.


1-) Almanya'dan 400 milyon Euro 

GLOBAL MD Portföy Yönetimi ile Almanya'nın gayrimenkul devi Bilfinger Real Estate Türkiye'de yatırım fonu kuracaklarını açıkladı. Global'in geçtiğimiz ay Mazaya Qatar ile imzaladığı 250 milyon dolar tutarındaki gayrimenkul yatırım fonuyla Ortadoğu sermayesinin Türkiye'ye yönlendirmesinin ardından, Bilfinger Real Estate işbirliğiyle kurulacak yeni fon ile sektöre Batı kaynaklı sermayenin girişinin de yolu açıldı. Avrupa kaynaklı 400 milyon Euro (yaklaşık 1 milyar 350 milyon lira) tutarındaki fonun büyük bir kısmının alışveriş merkezlerine, bir kısmının da endüstriyel tesis projelerine aktarılması planlanıyor. 


www.globalmdportfoy.com.tr


2-) Türkerler'den 330 milyon dolar

İZMIR'de 2013 yılında Özelleştirme İdaresi'nden 80 milyon dolara satın...