03 / 05 / 2024

lapis han istanbul

lapis han istanbul

peşin ödemeden ve ara ödeme yapmadan ofis sahibi olunabilen Gürallar Lapis Han İstabul'da fiyatlar 292 bin 893 bin TL'den başlıyor...

Lapis Han İstanbul Kartal'da 0 peşinat, 0 ara ödeme!

Peşinatsız ofis sahibi olunabilen Lapis Han İstanbul Kartal projesinde ofis fiyatları 292 bin 893 TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor...

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri'nde 276 bin TL!

Lapis Han projesinde yer alan ofislerin teslimleri 2014 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Projede maksimum fiyat 1 milyon 226 bin TL...

Lapis Han İstanbul 'da ofisler 275 bin TL!

Lapis Han İstanbul 'da yer alan ofislerin fiyatları 1 Şubat itibari ile değişecek. Projede yer alan ofisler 275 bin TL'den başlıyor...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

HAN Spaces yeni ofisini Piyalepaşa İstanbul'da açtı!

HAN Spaces'in Piyalepaşa İstanbul’daki 2750 metrekare büyüklüğünde ve 5 katlı yeni binası düzenlenen açılış töreniyle açıldı. İşte detaylar...

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

İstanbul Fatih'te 6.4 milyon TL'ye icradan satılık han!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Sururi Mahallesi, 300 ada 12 parseldeki Bodrum Zemin 4 Normal Katlı Kargir Hanın 2/3 hissesini 6 milyon 400 bin TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Kaçmazer tarafından kuruldu.

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Han İstanbul Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İstanbul Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilal Aydın, Hülya Altun, Sinan Ak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Arnavutköy, Nene Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı!

Ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede 160 tane ofis ve 40 tane mağazaya yer veriliyor.

Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var!

Toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lapis Han Ofisleri'nde kiramalar başladı. Gürallar Yapı imzası taşıyan proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile hayata geçiriliyor.

1978 yılında İstanbul Belediyesi üç semte işhanı yaptıracakmış!

1978 yılında İstanbul Belediyesi Aksaray, Millet Caddesi ve Şehzadebaşı'nda 3 işhanı yaptıracakmış. İşhanları yaklaşık 50 milyon liraya mal olacakmış. Aksaray'da yapılacak han 32,5 milyon liraya mal olacakmış.

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Adnan Sarıhan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

lapis han istanbul Haberi

lapis han istanbul

Gürallar Yapı tarafından hayata geçirilen Lapis Han projesi, İstanbul Kartal'^da yükseliyor. Çeşitli olanakların yer aldığı projede 160 adet ofis, 40 adet mağaza bulunuyor. 


32 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Lapis Han projesinde yer alan ofislerin alanları 57 metrekareden başlıyor ve lego ofis alanları sayesinde 2 bin metrekareye kadar çıkıyor. 


Kartal E-5 üzerinde ve metronun hemen önünde yükselen Lapis Han projesinde teslimler 2014 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Lapis Han'da fiyatlar 292 bin 893 liradan başlıyor.


Lapis Han ödeme planı dahilinde projede ofis bedelinin yüzde 100'üne kadar kredi kullanmak mümkün. Ayrıca projede peşinatsız ofis olma avantajı sunuluyor. Bu ödeme planına kapsamında yüzde 75 oranında banka kredisi kullanıldığında, yüzde 25'lik kısım teslimde ödeniyor ve 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Kartal Lapis Han'ın içerisinde kapalı yüzme havuzu,...