20 / 07 / 2024

Lapseki patlaması

Lapseki patlaması

Alınan bilgiye göre, Lapseki'de buzhanede patlama meydana geldi. Çanakkale Gazi Süleyman Mahallesi'nde, Mehmet Ali Aygün'e ( 70 ) ait buzhanede henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor! Artan fiyatlar engel olamadı!

Artan fiyatlara karşın 500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor. Bu okulların mezunlarına sağlanan yurtdışı olanağı, talepleri artırdı.

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Depremden sonra karavanlarda talep patlaması yaşandı! Fiyatları adeta servet değerine ulaştı!

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından tüm yurtta deprem tedirginliği yaşanıyor. Depreme hazırlıksız yakalanma korkusu, karavan ve kamp malzemelerinde talep patlamasına neden oldu. Artan taleple beraber fiyatlarda da dev oranlarda artış yaşandı.

Ünlü ekonomistten çok ciddi iddia! Seçimlerden önce kur patlaması yaşanabilir!

Merkez Bankası’nın rezervlerinin eksi 60 milyar dolara yaklaştığı iddiası üzerine gözleri yeniden döviz kurlarına çevrilirken, dolar ve euronun geleceğiyle ilgili öngörüler de artıyor. Son olarak ekonomist Erdal Sağlam, seçimler öncesinde bir kur patlaması yaşanabileceğini iddia etti. İşte ayrıntıla

İkinci el araca olan talep patlaması 2023’te de devam edecek!

VavaCars Perakende Grup Başkanı Serdıl Gözelekli yaptığı açıklamada hem yeni yıl zamlarının etkisi hem de sıfır araçlarda süren tedarik sorunu sebebiyle 2023’ün ilk yarısında ikinci ele olan talep patlamasının devam edeceğini dile getirdi.

Hyundai elektrikli otomobillerde satış patlaması yaptı! İşte en çok satan iki model

Elektrikli otomobillerin içten yanmalı motora sahip araçlara göre daha çok tercih edilmeye başlandğı günümüzde Güney Koreli otomotiv devi Hyundai iki modeliyle satış patlaması yaptı. IONIQ 5 ve elektrikli Kona modelleriyle rakipleriyle mücadele eden Hyundai, bir yılda satışları yüzde 100'den fazla a

Çanakkale Lapseki'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi projesi bugün ihaleye çıkıyor...

Lapseki patlaması Haberi

Lapseki patlaması


Alınan bilgiye göre, Gazi Süleyman Mahallesi'nde, Mehmet Ali Aygün'e (70) ait buzhanede henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.


Çevredeki bina ve araçların da zarar gördüğü olayda yaralanan Mehmet Ali Aygün ve eşi Firdevs Aygün (66), sağlık ekiplerince Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamanın nedeninin araştırıldığını bildirdi.


Yılmaz, hafta sonu olması dolayısıyla cadde ve sokaklarda kimsenin bulunmamasının, büyük bir faciayı önlediğini ifade...