27 / 04 / 2024

larissa kumova

larissa kumova

Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Larissa Kumova'da fiyatlar 335 bin liradan başlıyor. Proje 3 bin 150 metrekare arsa içinde 2 blok olarak yükseliyor...

Larissa Kumova 'da 475 bin liraya dubleks: Krediye uygun!

Larissa Kumova 'da fiyatlar 285 bin liradan başlıyor, proje Ertuğrulkent 'te yükseliyor...

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Ramadan Kumova'dan 154.1 milyon TL'lik 2 yeni şirket! 

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ve Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane'de Ramadan Kumova tarafından kuruldu.

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

Larissa Göl Evleri İzmir 2019 fiyatları!

Erden İnşaat tarafından İzmir'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede alıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.  

Larissa Göl Evleri 2018 fiyatları!

Larissa Göl Evleri 2018 fiyatları haberimizde yer alıyor. Erden İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 5 etapta 1.200 daireden meydana geliyor. 

larissa kumova Haberi

larissa kumova

Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Larissa Kumova'da fiyatlar 335 bin liradan başlıyor. Proje 3 bin 150 metrekare arsa içinde 2 blok olarak yükseliyor. 


Bursa Larissa By Kumova: Az katlı, çok farklı!


3+1 ve 5+1 çatı dubleksi olarak tasarlanan projede 38 konut bulunuyor. Teslim tarihi Mart 2015 olarak planlanıyor. Lokasyon olarak sanayi bölgesine, alışveriş merkezlerine ve okullara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Sosyal donatılan arasında fitness center, basketbol sahası, çocuk parkı ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Bugün...