11 / 05 / 2024

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi adres

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi adres

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan K.I. Abudeyan tarafından kuruldu.

Prefabrik ev fiyatları belli oldu! 2+1, 3+1, 55, 59, 79 ve 81 metrekare evler ne kadar?

1+1, 2+1, ve 3+1 seçenekleriyle uygun fiyatlarla satışa çıkan satılık evler pek çok kişinin dikkatini çekiyor. 339 bin TL'den başlayan ve her bütçeye hitap eden fiyatlarla satışa çıkıyor çıkıyor. İşte güncel 2+1, 3+1, 55 m2, 59 m2, 79, 81 metrekare prefabrik ev fiyatları...

Daha az enerji tüketimi sağlayan Bosch ASX12XB30N klimanın fiyatı açıklandı!

Son yıllarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve ülkenin her bölgesinin resmen sıcaklıktan kavrulduğu şu günlerde Bosch’tan iç ferahlatacak bir haber geldi. Bosch, daha az enerji tüketimi sağlayan ve mükemmel bir sessizliğe sahip olan Bosch ASX12XB30N klimayı tanıttı.

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

Garanti BBWA, ağustos ayına özel dev gibi bir kampanyayla geri döndü. Kampanyaya katılım sağlayan ve gereken şartları yerine getiren müşterilere tamı tamına 900 TL hediye edeceğini açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini açıkladı.

İş dünyasında kriterler değişiyor! Herkes bu sisteme yöneliyor! Daha az maliyetli ve hızlı!

İş dünyası, koronavirüs pandemisiyle başlayan ve kira artışlarıyla süren sürecten sonra ofis maliyetlerini azaltarak daha ekonomik ve hızlı çözümler sunan hazır ofis kiralamalarını tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcuna zam ve enflasyon çıkışı! KYK borçları silinecek mi?

Sosyal medyada başlayan ve Türkiye'nin gündemine oturan KYK borçlarına gelen aşıır zamlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemine geldi. 15 Temmuz'un 6. yıldönümünde Saraçhane'de konuyla ilgili konuşan Erdoğan, gençlerin merak ettiği konular hakkında konuştu.

İşten çıkarma yasağı ve kısa çalışma ödeneği uzatıldı!

Kovid-19 salgınıyla başlayan ve çalışanları mağdur etmemek için düzenlenen uygulamalardan olan işten çıkarma yasağı ve kısa çalışma ödeneği 17 Ocak 2021'den itibaren 2 ay daha uzatıldı.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan K.I. Abudeyan tarafından kuruldu.

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çağlayan ve Aysun Çağlayan ortaklığında kuruldu. 

Çevre temizlik vergisi nereden ve nasıl ödenir?

1 Kasım itibari ile başlayan ve 30 Kasım'da sona erecek olan çevre temizlik vergisi nereden ve nasıl ödenir? Kimler vergi mükellefi olur?

Çağlayan Grup İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Grup İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Ergün Çağlayan ve Mehmet Çağlayan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ABD ve İngiltere'de emlak fiyatları düşüyor!

2017 finansal kriz sonrası gayrimenkul piyasasında başlayan ve balon derecesine ulaşan fiyat artışlarının inişe geçeceği bir yıl olacak. Özellikle 2008 Krizi’nden bu yana konut fiyatlarının roket hızıyla arttığı ABD ve Britanya’da düşüş başladı.

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi adres Haberi

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi adres

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan K.I. Abudeyan tarafından kuruldu.

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
1) EMLAK MÜŞAVIRLİĞİ Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,isyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiginde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,sufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2)TURIZM VE SEYAHAT ACENTELİĞİ ULUSLARARASI VE SEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dısında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dısında konaklama, seyahat...