12 / 05 / 2024

Laz üretti

Laz üretti

İnşaat dünyasındaki Karadenizli müteahhit yoğunluğundan yola çıkan Avukat Kutlu Oytaç, "Laz" ve "üretti" kelimelerini yan yana getirerek residence markası üretti ve 100 bin dolardan satışa çıkardı: Lazuretti

İPA araştırması: TOKİ ürettiği konutun 9 katı mağdur yarattı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmada paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ürettiği konutun 9 katı mağdurun oluşmasına neden oldu.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

TOKİ, 2002'den bu yana tam 1 milyon 200 bin konut üretti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 1984 yılında kurulduğunu ve 2002'ye kadar 18 yılda 143 bin bağımsız bölüm ürettiğini, 2002'den bu yana ise 1 milyon 200 bin konut ürettiğini söyledi.

Altın sahipleri dikkat! Altın kahini “Bunu mutlaka bilmeniz lazım!” dedi ve ekledi! O isim altın kehanetleriyle ünlendi!

Gram altın için yeni yorumlar yapan İslam Memiş'in, yatırımcılar için 'Bunu bilmeniz lazım' dediği uyarılar dikkat çekti. İslam Memiş, altın değerlendirmeleri de yaparken, zirve beklentisini açıkladı.

İslam Memiş gram altında yeni bombayı patlattı: 'Bunu bilmeniz lazım'

Gram altın için yeni değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş'in, yatırımcılar için 'Bunu bilmeniz lazım' dediği uyarılar dikkat çekti. İslam Memiş, gümüş, dolar, euro, borsa değerlendirmeleri de yaparken, zirve beklentisini açıkladı.

Malulen emekli olmak için kaç gün lazım 2022?

Malulen emekli nasıl olunur, Malulen emeklilik şartları nedir, Malulen emekli olmak için kaç gün lazım 2022? bu ve benzeri sorular sık sık sorulmaktadır. İşte malulen emekliliğe dair merak edilen detaylar!

Bosch'un yeni 9 kiloluk çamaşır makinesi ne kadar? İşte, Bosch çamaşır makinesi 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Her kalabalık aileye lazım olan geniş iç hacimli çamaşır makinesi modellerine Bosch’un yeni ürettiği çamaşır makinesi de dahil oldu. 9 kiloluk Bosch çamaşır makinesi satışa çıktı. Yeni piyasaya sürülen Bosch çamaşır makinesi 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mercedes tek şarjla 1200 km yol giden otomobil üretti! Elektrikli otomobil dünyasında devrim

Benzinli ve dizel motorlu araçların Avrupa'daki geleceği tartışılırken Alman otomobil üreticisi Mercedes tek şarjla 1200 kilometre mesafeyi kat edebilen bir otomobili üretti. Gerçek yol testinden başarıyla çıkan aracın piyasaya ne zaman sürüleceği merak ediliyor.

AVM’lerin ışığının yanması lazım!

Orka Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM’lerin ışığının yanması lazım. Sektör olarak en çok zorlandığımız şey, iş yapamadığımız yerlerden çıkamıyoruz" dedi.

TOKİ'nin ürettiği konut sayısı 1 milyona yaklaştı!

Meclis Deprem Araştırma Komisyonu’na sunum yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin ürettiği konut sayısının 1 milyona yaklaştığını söyledi.

Kadın girişimci ekosisteme uygun ürettiği ahşap evleri yurt dışına satıyor!

Sakarya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Korkmaz, tasarımını da kendisi yaparak ürettiği "1 oda 1 salon", "2 oda 1 salon üçgen", "karavan" ve "garaj" modellerinde doğal ahşap evleri ihraç ederek, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor

Yavuz Ağıralioğlu: Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek ciddiyet lazım!

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin, "Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek, daha önce verilmiş imar, iskan izinlerini kaldırıp güvenli bölgelerde insanların yaşamasını temin edebilecek bir ciddiyet lazımdır" dedi...

Fuat Oktay: Çocuklarıma bina yaparken mezar yapmamam lazım!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada "Risk yönetimi dediğiniz şey nedir? Hep söylüyoruz ya 'deprem öldürmez bina öldürür' diye. Yani ben birey olarak çocuklarıma bina yaparken mezar yapmamam lazım." diye konuştu.

Laz üretti Haberi

Laz üretti

Marka patent avukatlığında 40 yılı geride bırakan Avukat Kutlu Oytaç'tan 100 bin dolardan satılık residence ismi: Lazuretti!.. 


Avukat Kutlu Oytaç, 1970 yılından bu güne marka-patent ve haksız rekabet davalarına bakan bir avukat... Kutlu Oytaç, İstanbul ve Türkiye genelinde inşaat dünyasındaki Karadenizli müteahhit yoğunluğuna odaklanarak bir residence markası yarattı: "Lazuretti"... 


Avukat Oytaç, patent haklarını Türk Patent Enstitüsü'nde tescil ettirdiği "Lazuretti" markasını "Laz" ve "üretti" kelimelerini yanyana getirerek, biraz da İtalyanca'ya benzeterek oluşturduğunu söylüyor.