06 / 05 / 2024

Lazzoni Hotel otel projeleri

Lazzoni Hotel otel projeleri

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Radisson Hotel Group 50 yeni otel daha açacak!

Türkiye, turizm yatırımlarında pandemiye rağmen tercih ediliyor. Radisson Hotel Group, Türkiye'de 3 ila 5 yıl içinde 50 otel ve 10 bin odaya ulaşacak.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı!

Türk iş adamı Abu Bakr'ın satın aldığı Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı. Otel beş yıldızlı otellerin en iyisi olmayı hedefliyor.

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

Wyndham Hotel Türkiye'deki otel sayısını 200'e çıkaracak!

Wyndham Hotel Group EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı John Griffin, ''Türkiye'de 50 otelimiz bulunuyor. GrifFın, markaları altında Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını geçtiğimiz iki yılda üçe katladık ve 2020'ye kadar ise bu sayıyı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Doğuş Grubu, Madrid Hotel Villamagna'yı satın aldı!

Doğuş Grubu, otel yatırımlarına bir yenisini daha ekledi ve İspanya'nın başkenti Madrid'de Hotel Villamagna'yı satın aldı. İspanya’nın El Confidencial gazetesinin haberine göre satış yaklaşık 180 milyon euroya gerçekleşti.

NG Hotel İstanbul'da şehir oteli yapacak!

AFYON ve Sapanca’da iki otel ile hizmet veren ve İstanbul’da bir şehir oteli yatırımı için kolları sıvayan NG Hotel Grubu, faaliyetine devam eden iki otelde şirketlere yönelik farklı hizmetler sunmaya başladı.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Lazzoni Hotel otel projeleri Haberi

Lazzoni Hotel otel projeleri

Yaklaşık 1 yıl önce hizmete giren Lazzoni Hotel'in Genel Müdürü Gürhan Sayar ile Lazzoni Otel'i, turistlerin ve müşterilerin taleplerini, merak ettiklerini konuştuk.

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, 2015'in dünyada turizm açısından çok parlak bir sene olmamasına rağmen iyi bir sene geçirdiklerini ifade etti.

Müşterilerin yüzde 50'sinin Ortadoğu ve Afrika bölgelerinden geldiğini söyleyen Sayar, müşterilerin en çok İstanbul'daki yeme içme kültürünü ve müzeleri camileri merak ettiğini kaydetti.

Otele gelen müşterilerin mobilyaları beğenmesi ve satın almak istemesi halinde kendilerine Lazzoni Mobilya aracılığıyla hizmet ettiklerini dile getiren Sayar, "Birçok iş yaparken otelcilik de yapan, mobilya da yapan firmalar var ama asıl işi mobilyacılık olup da otelciliğe adım atan ilk firmayız" diye konuştu.

İşte, röportajımızın detayları:

"MAKSİMUM ÇABAYI GÖSTERİYORUZ"

Lazzoni Hotel yaklaşık 1 yıl önce hizmete girdi. Bu...