02 / 05 / 2024

Lazzoni Otel maliyeti

Lazzoni Otel maliyeti

Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyleyen Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut otelle ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Datça Kızlan'a 150 odalı yeni otel geliyor! 58 milyon TL'ye mal olacak! 

Datça Kızlan'da 150 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. KA-NE İnşaat Taahhüt tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 58 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Otel metrekare inşaat maliyeti 2021!

2021 yılında alışveriş merkezi inşaatlarında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri 1 Eylül 2020 tarihinde belli oldu. İşte otel metrekare inşaat maliyeti 2021...

İstanbul'a 1.3 milyar dolarlık yeni otel geliyor!

TÜROB aşırı otel arzına dikkat çektiği araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. 186 bin yatak kapasitesi bulunan ve inşaat maliyeti 4.5 milyar dolar olan İstanbul otellerine, turizmdeki sıkıntılara rağmen olağanüstü bir hızla yenileri ekleniyor

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

NG Hotels'ten İstanbul'a 145 milyon dolarlık otel!

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

Bir evin inşaat maliyeti nedir?

Mesken, fabrika, hastane, okul, sinema, tiyatro, otel, idare binaları gibi yapıların inşaat maliyet bedelleri her sene Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belirleniyor. Peki, bir evin inşaat maliyeti nedir?

Symbol Kocaeli'nin maliyeti 250 milyon doları bulacak!

Kavanlar İnşaat, Kocaeli'ne, otel, hastane, AVM, kongre ve gösteri merkezi içeren Symbol Kocaeli adlı bir karma proje inşa ediyor. Projenin toplam maliyeti 250 milyon doları buluyor.

Lazzoni Otel maliyeti Haberi

Lazzoni Otel maliyeti

Mobilya sektöründe kişiye özel tasarımlarıyla tanınan Lazzoni, 5 yıldızlı oteli ile turizme hızlı giriş yaptı. Önümüzdeki ay Sütlüce'de faaliyete geçecek olan Lazzoni Hotel, yine Lazzoni Mobilya tasarımlarıyla özel dekore edilirken; beğendiğiniz her mobilyanın aynısını sipariş verme olanağı tanıyor. 132 oda 275 yatak kapasitesinde tasarlanan otelin inşaatında Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut ile bir araya geldik ve yatırımları hakkında konuştuk. 

 Turizm işine neden girdiniz? 

Biz direkt hizmet sektörü odaklı çalışıyoruz. Ben üçüncü kuşağım. Yani 1896'larda benim dedemin yaptığı ve şu anda mimarlık fakültelerinde ders olarak okutulan 'Serender'le başlayan bir üreticilik. O bölgenin yapı adına yapılan en önemli olayı. Birçok otelin içini biz yaptık. Şimdi de tecrübemizi otele kullanacağız. 

 Neden Haliç? 

2010'da burası nasip oldu, arsa çok çok önemli, doğru bir yerde olması...