30 / 04 / 2024

Le Monde haberleri

Le Monde haberleri

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Le Chic Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Le Chic Bodrum projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks daireler ve villalar yer alıyor. Projede fiyatlar da 405 bin Euro'dan başlıyor. Peki Le Chic Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Le Chic Bodrum nerede?

Le Chic Bodrum'da 2+1 daire fiyatları 405 bin Euro'dan başlayarak yükseliyor. Proje lüks konseptte tasarlandı ve kendine özel plajı var. Peki Le Chic Bodrum nerede?

Le Chic Bodrum ödeme planı!

Le Chic Bodrum'da fiyatlar 405 bin Euro'dan başlıyor. Proje 2019 yılı sonunda teslim edilecek. Le Chic Bodrum ödeme planı firma bünyesinde oluşturuldu. İşte detaylar...

Le Chic Bodrum fiyat listesi!

İnşaatın yüzde 60 oranında tamamlandığı Le Chic Bodrum projesinde teslimler 2019 yılının sonunda yapılacak. Le Chic Bodrum'da fiyatlar 405 bin Euro'dan başlıyor. Le Chic Bodrum fiyat listesi...

Le Chic Bodrum projesinde 405 bin Euro'ya 2+1! Yeni proje!

Le Chic Bodrum projesine fiyatlar 405 bin Euro'dan başlıyor. Deniz GYO ile Ataman İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje lüks konseptte tasarlandı...

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Asadı, Marah Alasadı, Lujaın Alasadı, Rama Alasadı ve Enass Elhamed ortaklığında kuruldu.

Türkiye inşaat yatırımında Çin'le yarışıyor!

Japonya merkezli haber sitesi Nikkei'nin haberinde, Türkiye'nin son yıllarda özellikle inşaat alanındaki yatırımlarla Afrika üzerindeki etkisini artırdığı ve Çin'le rekabet ettiği ifadelerine yer verildi...

Türker Proje 2018 yılı için MGI Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme  2018 yılı bağımsız denetim şirketi olarak MGI Bağımsız Denetim'le anlaştı...

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Bursa Müşküle'deki tarihi cami yeniden inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Müşküle'de yer alan tarihi camiyi yeniden inşa etti.

Ardahan Göle Otogarı'nın temeli atıldı!

Ardahan'ın Göle ilçesinde Göle Kayak Merkezi, Göle Otogarı ve Göle Anneler Camii'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Vali Mehmet Emin Bilmez katıldı.

Cangüleç Grup Yapı İnşaat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cangüleç Grup Yapı İnşaat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yusuf Cangülaç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Le Monde haberleri Haberi

Le Monde haberleri

Fransız Le Monde gazetesi, nternet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Fransız Le Monde gazetesinin dün yayımlamış olduğu haberde "İslamcı ayrılıkçılıkla mücadele: Devletin güçlendirilmiş imkanları" başlıklı haberinde yer alan Fransız yetkililerin "İslamcı ayrılıkçılıkla" mücadele amacıyla havuzlu müstakil konut kiralayan kadınları belirlemek için internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketiyle iş birliği yapacağı iddiaları yer almıştı.

Fransız Le Monde, daha sonra bu haberi güncelledi. Airbnb ve İçişleri Bakanlığının, Müslüman kadınların havuzlu konut kiralamasının yetkililere bildirilmesi ile ilgili olarak iş birliği yapıldığını yalanladığını resmen açıkladı.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sosyal medyada gelen yoğun tepkiler ile...