30 / 04 / 2024

Le Méridien İstanbu

Le Méridien İstanbu

Şehrin yeni nesil oteli Le Méridien İstanbul Etiler, TÜRÇEV tarafından çevre dostu otel statüsünü layık görülerek Yeşil Anahtar Ödülünü kazandı...

Ev sahibi olmayanlara 200 bin TL nakit desteği! Aile Bakanlığı müjdeyi verdi!

Ev fiyatlarındaki yükselişle mücadele eden hükümet, ev sahibi olmayan vatandaşlara yönelik büyük bir destek programı başlattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geri ödemesiz olarak sunulan 200 bin TL nakit desteği, ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere büyük bir fır

Bankalardan çılgın dolar kampanyası! Ödül miktarı aklınızı başınızdan alacak

Bankaların yastık altında doları olan müşterilere yönelik çılgın dolar kampanyaları başladı. SMS le müşterilerine ulaşan bankalar vatandaşın yoğunluğu ile karşılaştı. İşte dolar kampanyaları.

Bu sefer kaçıran çok üzülür! Akbank o kampanyayı yine başlattı! Acele edin 1500 TL'yi alın

Ülkemizde hatırı sayılır geçmişe sahip olan ve bu zamana kadar faaliyet gösteren en içerikli bankalardan birisi olan Akbank yeni kampanyasını ilan etti. Müşterilerinin en sevdiği kampanyalardan olan davet ettikçe kazandıran kampanya başladı. Akbank aracılığı le müşterilere 1500 TL ödeme yapılıyor.

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? Tapu ayırma işlemleri ne kadar sürer?

Hisseli tapuda malikler gayrimenkulün her kısmında aynı oranlarda paya sahiptirler. Başka bir deyişle mülkün her kısmı için hissedarlar, aynı oranlarda hakka sahiptirler. Peki Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? İşte detaylar!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Promim Yapı Mimarlık İnşaat Otomotiv Makine Bilgisayar Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promim Yapı Mimarlık İnşaat Otomotiv Makine Bilgisayar Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli le M.Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi sevinçle karşılandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum tarafından açıklanan Fikirtepe’deki  kentsel dönüşümün devlet desteğiyle 3 yıl içinde tamamlanacağı duyurusu, bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Keser ve Mustafa Harputoğlu tarafından kuruldu. 

Özbekistan'da turizm işletmeleri emlak vergisinden muaf tutulacak!

Koronavirüs'le mücadele kapsamında Özbekistan'daki turizm işletmeleri yıl sonuna kadar emlak vergisinden muaf tutulacak.

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serap Korucu tarafından kuruldu. 

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Mohamad Kalajo İle M.Sulaıman Al Kowatly tarafından Fatih'te kuruldu.

Marmara İkinci El Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İkinci El Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Ayman Baghdadı İle M.Alı Ahmed Hassan tarafından Esenyurt'ta kuruldu. 

Le Méridien İstanbu Haberi

Le Méridien İstanbu

Le Meridien İstanbul Etiler, çevrenin korunması yönündeki girişimleri sebebiyle bir yıl boyunca tüm dünyada geçerli olmak kaydıyla Yeşil Anahtar (Green Award) Ödülü’nün sahibi oldu. 


Çevre yönetimi, personel katılımı, su tasarrufu, atık yönetimi, yeşil aktiviteler gibi pek çok kriterin yer aldığı Yeşil Anahtar Ödülü, aday tesislerin ulusal koordinatörler tarafından değerlendirmesi ve çeşitli denetim süreçlerinin tamamlanması ile gerçekleşmektedir.


Ülkemizde 2011 yılında Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından uygulanmaya başlayan Yeşil Anahtar (Green Award) Programı, 41 ülkede uygulanmakta olup, 2100 üzerinde ödüllü tesisi...