30 / 04 / 2024

led ampül tasarruf sağlarmı

led ampül tasarruf sağlarmı

Televizyon başta olmak üzere her alanda kullanılmaya başlanan LED teknolojisi ev aydınlatmasında bir yılda binlerce liralık tasarruf sağlayabiliyor. LED ampuller, günlük 10 saat kullanımla, 5 yılda sadece 65 liralık elektrik harcıyor....

Kredi faizlerindeki yükseliş, Tasarruf Finansman Sektörü'ne yaradı! Sektör 2023 yılında 2 kat büyüdü!

Konut kredisi faizlerinde son dönemlerde yaşanan yükselişler vatandaşları da alternatif finansman arayışına itti. Bu kapsamda 2022 yılında regüle edilen Tasarruf Finansman Sektörü öne çıkıyor. FKB Başkan Vekili Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 2023 yılında sektörün aktif büyüklüğünün 2 katına çıktığını

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturanızı yarı yarıya düşüren detay ortaya çıktı! İşte o formüller...

Havaların iyice soğumasıyla beraber doğal gaz faturaları da artmaya başlayacak. Yüksek faturalarla karşılaşmak istemeyen kişiler ise nasıl tasarruf sağlayabilecekleri hususunda araştırmalara başladı. Faturanın rakamlarını düşürmek isteyen kişiler için 5 yöntem ortaya çıktı. İşte detaylar...

Doğal gaz futuraları nasıl düşer? İşte daha az fatura ödemek için yapılması gereken tasarruf yöntemler...

Havaların soğuması ve peteklerin çalışmaya başlamasıyla birlikte doğal gaz faturaları da artmaya başladı. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, faturalardan tasarruf etmenin yolları araştırılıyor. İşte daha az fatura ödemek için dikkat edilmesi gerekenler..

Tasarruf finansman sektörü konut satışlarında ‘baraj’ engeline takılıyor!

Yaklaşık 2 yıl önce BDDK denetimine giren tasarruf finansman sektörü konut satışlarının yüzde 15’ini finanse ediyor. Sistemde en fazla 1 milyon liralık tasarruf imkanının verildiğini belirten sektör yetkilileri, bu rakamın güncellenerek 10 milyon liraya çıkarılmasını talep ediyor.

Onvo Smart LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat fiyat listesi

Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV Tam bir fiyat performans ürünü olan ONVO TV düşük bütçeye kalite arayanların istediği ürün.  Peki Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yatırım ve tasarruf planları yapanlar dikkat! İşte ekonomistlerin 2023 yılı tahminleri

2023 yılı hesaplarınızı, yatırım ve tasarruf planlarınızı yaparken bu rakamlara dikkat edin! Ekonomistler, en önemli ekonomik parametrelerden ikisi hakkında tahminlerini açıkladı. İşte ekonomistlerin 2023 yılı sonu için dolar ve enflasyon tahminleri.

1 buzdolabı ne kadar elektrik harcar?

Elektrik, günlük hayatta gece gündüz fark etmez sürekli kullanılır. Yapılan son zamlardan sonra vatandaşalar elektrik faturalarını düşürmeye çalışıyor. Bunun içinde belli başlı tasarruf modelleri uygulanıyor.

Elektrik faturasını anında yükseltiyor! Aman dikkat bunu sakın yapmayın!

Elektrik faturalarına gelen zamlardan sonra vatandaşlar nasıl tasarruf edeceklerini araştırıyor. Bu konuda uzmanlar bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

En ucuz Samsung LED TV nereden alınır? İşte o adresler! 13 Eylül 2022 fiyat listesi..

En sevdiğiniz TV programları ve filmler gerçeğe dönüştüren Samsung LED TV’leri sizin için araştırdık. En uygun Samsung LED TV’leri nereden alınır diye araştırıyorsanız bu haberimiz sizin için. En ucuz Samsung LED TV fiyatlarını listeledik. İşte en uygun Samsung LED TV 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Benzin ve motorinde sihir gibi taktik! Bunu yapın, ayda yüzde 5'lik yakıttan tasarruf edin

Benzin ve motorin fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar da benzin ve yakuttan nasıl tasarruf edebileceklerini araştırmaya başladı. Doğru hava basıncı, yakıtta yüzde 5 tasarruf sağlıyor.

led ampül tasarruf sağlarmı Haberi

led ampül tasarruf sağlarmı


TEKNOLOJİNİN faydalarından aydınlatma sistemleri de yararlanıyor. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin de üretmeye başladığı LED ampuller, hem elektrik tüketimi hem de uzun ömürleriyle dikkat çekiyor. Her ne kadar LED ampuller geleneksel akkor ampullerden yüksek fiyat etiketine sahip olsa da LED ampulerin 5 yıllık kullanım bedeli toplamda 65 liraya denk geliyor. Bu rakam akkor ampullerde ise 400 lirayı geçiyor. 


20 TL’DEN BAŞLIYOR 


Light Emitting Diode (LED) televizyonlardan otomotiv sektörüne kadar birçok alanda kullanılıyor. Artık LED teknolojisi evlerimizin olmazsa olmazlarından biri olan ampullerde de kullanılmaya başlıyor. LED ampuller, düşük elektrik tüketimi, uzun ömür ve kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Türkiye’de şu anda satışta bulunan markalar arasında Toshiba, Philips, Osram, Vestel, Hizmark, Müller ve Tek-İş gibi yerli ve yabancı üreticiler bulunuyor. Ampullerin fiyatları ise ortalama...